Πώς να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης των WiFi στο Android σας

Θέλετε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης των WiFi στο Android σας; Ο παρακάτω οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος!

Χάσετε τον κωδικό του WiFi σας; Ή μήπως δυσκολεύεστε να τον διαβάσετε από το router; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε τον κωδικό του WiFi σας, τα καλά νέα είναι πως υπάρχει τρόπος να τους δείτε στο Android σας!

Οι συσκευές Android αποθηκεύουν τα δίκτυα WiFi που χρησιμοποιούμε, αλλά δε δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να δουν τους κωδικούς πρόσβασης τους. Μπορείτε όμως να κάνετε rooting στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητική εφαρμογή.

1. Κάντε rooting τη συσκευή σας

Οι κωδικοί του WiFi σας αποθηκεύονται σε ένα σημείο του κινητού σας, που είναι προσβάσιμο μόνο κάνοντας rooting τη συσκευή σας. Για να κάνετε rooting sτο Android μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε εδώ.

2. Βρείτε το αρχείο με τους κωδικούς του WiFi σας

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία του rooting, θα πρέπει να βρείτε το αρχείο με τους κωδικούς του WiFi σας, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο. Εμείς σας προτείνουμε το Amaze File Manager, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε με ευκολία και να ανοίξετε οποιοδήποτε αρχείο. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε λήψη της εφαρμογής Amaze File Manager.
  • Επιτρέψτε την πρόσβαση της εφαρμογής στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο Data > Misc > Wifi και επιλέξτε το αρχείο wpa_supplicant.conf
  • Εκεί θα βρείτε τις πληροφορίες του δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης του WiFi σας!

Τόσο απλά! Αν θέλετε να κάνετε λήψη του Amaze File Manager, πατήστε στο σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου. Αν η μέθοδος αυτή σας φαίνεται δύσκολη, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το κατάλληλο εργαλείο, μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Βρείτε παρακάτω το Wifi Password Show και το Wifi Password Show Pro που σας επιτρέπουν να βρείτε και να δείτε με ευκολία τους κωδικούς των αποθηκευμένων σας δικτύων WiFi στην οθόνη του Android σας.

  1. Wifi Password Show

    Wifi Password Show

    Αν αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο για να δείτε τους κωδικούς των δικτύων WiFi στο Android σας με ευκολία, το Wifi Password Show είναι η κατάλληλη επιλογή. Η εύχρηστη αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να βρείτε το δίκτυό σας και να προβάλλετε τον κωδικό πρόσβασης του στο Android σας.

  2. Wifi Password Show Pro

    Wifi Password Show Pro

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί κι αυτό το πολυεργαλείο, που σας δίνει πρόσβαση σε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα δίκτυά σας. Βρείτε και μοιραστείτε τους κωδικούς των WiFi σας, ελέγξτε την ταχύτητά τους, λάβετε αναλυτικά γραφήματα με τις επιδόσεις τους και διαλέξτε την καλύτερη επιλογή.

  3. Amaze File Manager

    Amaze File Manager

    Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για συσκευές με rooting. Με το Amaze File Manager θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε με ευκολία τα αρχεία και τους φακέλους του Android σας, λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες. Κάντε λήψη της εφαρμογής και αναβαθμίστε τη χρήση του Android σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…