Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Μετατροπής Βίντεο σε MP3 για το Android σας

Θέλετε να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο σε MP3 για να τα ακούτε στο κινητό σας; Κάντε το με τη βοήθεια των παρακάτω εργαλείων!

Στις μέρες μας, τα Android είναι κάτι παραπάνω από τηλέφωνα, καθώς μας λύνουν τα χέρια με χιλιάδες λειτουργίες που προσφέρουν δωρεάν. Μία από αυτές, είναι και η μετατροπή βίντεο σε MP3 μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε μια ποικιλία προγραμμάτων μετατροπής βίντεο σε ήχο, που είναι όμως χρονοβόρα. Κάνοντας λήψη μιας δωρεάν εφαρμογής μετατροπής από το AndroidList, μπορείτε να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε ήχο μέσα σε λίγα λεπτά!

Βρείτε παρακάτω τις κορυφαίες πέντε εφαρμογές του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς και μετατρέψτε μουσικά ή άλλα βίντεο σε MP3 με το πάτημα ενός κουμπιού!

  1. Video to MP3 Converter - mp3 cutter and merger

    Video to MP3 Converter – mp3 cutter and merger

    Το χρήσιμο αυτό πολυεργαλείο ήχου σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε αρχεία ήχου με πολύ απλό τρόπο. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε περικοπή των βίντεο, να ενισχύσετε τον ήχο τους και να ορίσετε τη δημιουργία σας ως ήχο κλήσης, υποστηρίζοντας πολλές και διάφορες μορφές.

  2. Video MP3 Converter

    Video MP3 Converter

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και αυτό το εργαλείο μετατροπής ήχου. Κάντε λήψη της εφαρμογής και επιλέξτε το βίντεο το οποίο θέλετε να μετατρέψετε σε ήχο. Στη συνέχεια, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σημείο που θέλετε να ματατρέψετε και να αποθηκεύσετε το αρχείο ήχου σε μία από τις πολλές μορφές που σας προσφέρονται.

  3. MP3 Video Converter

    MP3 Video Converter

    Μία επίσης καλή επιλογή είναι και το MP3 Video Converter. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό, αλλά λειτουργικό περιβάλλον εργασίας, για να ολοκληρώσετε τη μετατροπή του βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα πληροφοριών, όπως τον τίτλο του τραγουδιού και το όνομα του καλλιτέχνη.

  4. Video to Mp3 Converter

    Video to Mp3 Converter

    Η καλοσχεδιασμένη αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τη μετατροπή του βίντεο σε αρχείο ήχου, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον ήχο και να μοιραστείτε το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε με τους φίλους σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στη μνήμη της συσκευής σας.

  5. βίντεο σε MP3 Converter

    βίντεο σε MP3 Converter

    Με το εργαλείο αυτό θα είστε σε θέση να μετατρέψετε το αγαπημένο σας βίντεο σε MP3 με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας βίντεο και χρησιμοποιήστε το εργαλείο περικοπής. Η εφαρμογή προσφέρει μια απλή λειτουργία για νέους χρήστες, αλλά και μια επιλογή για προχωρημένους, για ακόμη πιο δημιουργικά αποτελέσματα.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…