Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Αναγνώρισης Τραγουδιών για Android

Θέλετε να μάθετε τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού που ακούτε; Κάντε το με τη βοήθεια των παρακάτω εφαρμογών!

Στις μέρες μας, δε χρειάζεται κανείς να τηλεφωνεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να μάθει τον τίτλο του αγαπημένου του τραγουδιού, καθώς μπορεί να το κάνει με τη βοήθεια των εργαλείων αναγνώρισης τραγουδιών!

Με τα χρήσιμα αυτά εργαλεία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή την ώρα που ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι, για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι που σας αρέσει.

Οι εφαρμογές αυτές σας επιτρέπουν να μάθετε τον τίτλο, τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ ή το έτος κυκλοφορίας, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Βρείτε παρακάτω τις πέντε κορυφαίες εφαρμογές του είδους, για να έχετε πάντα όλες τις μουσικές απαντήσεις στο τσεπάκι σας!

 1. Shazam

  Shazam

  Το Shazam είναι μια δωρεάν εργαλείο αναγνώρισης τραγουδιών, απαραίτητο για τους λάτρεις της μουσικής. Καταγράψτε ένα μέρος του τραγουδιού που ακούτε και λάβετε άμεσα πληροφορίες, όπως τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη. Η εφαρμογή καταγράφει τον ήχο και προσφέρει αποτελέσματα, μόλις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 2. SoundHound ∞ Music Search

  SoundHound ∞ Music Search

  Μία επίσης δημοφιλής εφαρμογή είναι και το SoundHound. Το εύχρηστο αυτό εργαλείο καταγράφει με το πάτημα ενός κουμπιού το τραγούδι που ακούτε και σας παρουσιάζει άμεσα πληροφορίες για τον τίτλο και τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει. Επιπλέον, η εφαρμογή εγγυάται αποτελέσματα ακόμη κι αν ο ήχος δεν είναι και τόσο καλός.

 3. Genius — Song Lyrics & More

  Genius — Song Lyrics & More

  Αν τώρα θέλετε να αναγνωρίσετε το τραγούδι αλλά και να τσεκάρετε ταυτόχρονα τους στίχους του, μπορείτε να το κάνετε με αυτήν την εφαρμογή. Στο Genius θα βρείτε πάνω από ένα εκατομμύριο δημοφιλή τραγούδια με τους στίχους τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τα βίντεο κλιπ τους στην πιο genius μουσική κοινότητα.

 4. Λειτουργία εκκίν. Google Now

  Λειτουργία εκκίν. Google Now

  Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε τον τίτλο του αγαπημένου σας τραγουδιού είναι με τη βοήθεια ενός φωνητικού βοηθού, όπως το Google Now. Με τη βοηθητική αυτήν εφαρμογή της Google, θα είστε σε θέση να λάβετε πληροφορίες για τα αγαπημένα σας τραγούδια, απλά ρωτώντας το φωνητικό βοηθό σας, όταν ακούτε το τραγούδι.

 5. MusicID

  MusicID

  Τέλος, μία ακόμη αποτελεσματική επιλογή για άμεση αναγνώριση τραγουδιών είναι και το MusicID. Το δημοφιλές αυτό εργαλείο θα αναγνωρίσει το κομμάτι που ακούτε και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αποθηκεύοντας επιπλέον την τοποθεσία σας, για να θυμάστε που και πότε ακούσατε αυτό το τραγούδι στο Android σας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…