3 Κορυφαία εργαλεία ανάλυσης συνομιλιών του WhatsApp και πώς να τα χρησιμοποιήσετε στο Android σας

Θέλετε να μάθετε πόσο χρόνο ξοδεύετε στις συνομιλίες σας στο WhatsApp; Βρείτε όλα σας τα στατιστικά συνομιλιών με τη βοήθεια των παρακάτω χρήσιμων εργαλείων.

Το WhatsApp αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία εργαλεία επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες της να συνομιλούν δωρεάν με τον αριθμό τηλεφώνου τους, με μόνη προϋπόθεση μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πόσο χρόνο ξοδεύουμε όμως κάθε μέρα στην εφαρμογή; Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τα στατιστικά των συνομιλιών σας, τα καλά νέα είναι πως στο Google Play θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

To WhatsCloud αποτελεί μια καλή επιλογή, καθώς σας επιτρέπει να κατεβάσετε με απλές κινήσεις τα στατιστικά κάθε συνομιλίας στο Android σας. Πιο συγκεκριμένα, για να κατεβάσετε τα στατιστικά της συνομιλίας που επιθυμείτε, ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση του WhatsCloud στο Android σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και κάντε κλικ στο Μενού, πατώντας το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Εξαγωγή σε και απο τις επιλογές που θα εμφανιστούν επιλέξτε την εφαρμογή του WhatsCloud.
  • Η εφαρμογή θα αναλύσει άμεσα τα στατιστικά της συνομιλίας που επιλέξατε και θα σας δώσει αποτελέσματα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο Android σας.

Να θυμάστε πως η εφαρμογή λειτουργεί εντελώς δωρεάν, προσφέροντας επιπλέον χαρακτηριστικά επί πληρωμή. Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και το Analyzer for WhatsApp, καθώς και το GroupWize.

Βρείτε παρακάτω αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κατεβάστε το δωρεάν, μέσα από τη σελίδα του AndroidList!

  1. WhatsCloud

    WhatsCloud

    Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να μαθαίνετε εύκολα τα στατιστικά στοιχεία των συνομιλιών σας στο WhatsApp. Ακολουθήστε τις οδηγίες της οργανωμένης αυτής εφαρμογής και βρείτε στατιστικά στοιχεία και αναλυτικά γραφήματα για τα μηνύματα που στέλνετε, τις ώρες που προτιμάτε, τις λέξεις που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε κ.ά.

  2. Analyzer for WhatsApp

    Analyzer for WhatsApp

    Με επίσης παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το Analyzer for WhatsApp. Όπως λέει και το όνομά του, το εύχρηστο αυτό εργαλείο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το WhatsApp, ώστε να κάνετε βελτιώσεις και αλλαγές στη χρήση του. Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε και λάβετε πολλές στατιστικές πληροφορίες.

  3. GroupWize - Chats Analysis

    GroupWize – Chats Analysis

    Τέλος, αν αναζητάτε μια εφαρμογή με ένα πιο διασκεδαστικό περιβάλλον, αλλά παρόμοιες λειτουργίες, το GroupWize είναι για εσάς. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής και μάθετε μέσα σε λίγα λεπτά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για κάθεμια από τις συνομιλίες σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…