Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουνίου: WWE Universe, Talking Tom Hero Dash

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια του Ιουνίου στο Android smartphone σας; Βρείτε παρακάτω τις πέντε κορυφαίες επιλογές που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι αν ανυπομωνείτε να περάσετε την ώρα σας παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι δίπλα στο κύμα, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Όπως κάθε μήνα, το AndroidList βρίσκει και σας παρουσιάζει τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών για να διασκεδάσετε στον ελεύθερό σας χρόνο.

Βρείτε παρακάτω τα πέντε καλύτερα παιχνίδια για Android, που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Google Play, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις των χρηστών μας.

Πρόκειται για παιχνίδια δημιουργίας κόσμων, μουσικές προκλήσεις αλλά και εθιστικά παζλ που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν με ένα κλικ στο κινητό σας!

  1. WWE Universe

    WWE Universe

    Αν είστε λάτρεις της πάλης και συγκεκριμένα του πρωταθλήματος WWE, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Το WWE Universe σας μεταφέρει στον κόσμο του WWE, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας παλαιστή και να ανταγωνιστείτε άλλους κορυφαίους αθλητές. Διαμορφώστε τον παίκτη σας, εκτελέστε ρεαλιστικές λαβές και βγείτε νικητές.

  2. Idle Theme Park Tycoon - Recreation Game

    Idle Theme Park Tycoon – Recreation Game

    Αν τώρα προτιμάτε να ζήσετε την αδρεναλίνη σε ένα εικονικό θεματικό πάρκο, το δημοφιλές αυτό παιχνίδι είναι για εσάς! Στο παιχνίδι αυτό γίνεστε ιδιοκτήτες ενός λούνα παρκ και καλείστε να το επεκτείνετε, κρατώντας τους πελάτες σας ευχαριστημένους. Με τα χρήματα που μαζεύετε μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις και να προσλαμβάνετε περισσότερο προσωπικό.

  3. Perfect Turn!

    Perfect Turn!

    Αν είστε λάτρεις της ζωγραφικής, αλλά αγαπάτε και τα παιχνίδια παζλ, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Το Perfect Turn είναι ένα εθιστικό παζλ, όπου θα πρέπει να ζωγραφίσετε τα τμήματα του κάθε επιπέδου με διαφορετικό χρώμα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα διάφορα εμπόδια που συναντάτε στο δρόμο σας. Σας ακούγεται εύκολο; Δεν είναι!

  4. Tap Tap Music-Pop Songs

    Tap Tap Music-Pop Songs

    Οι φανατικοί των παιχνιδιών μουσικής θα απολαύσουν αυτήν την επιλογή, που απαιτεί ρυθμό και γρήγορα αντανακλαστικά. Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να πατήσετε στην οθόνη την κατάλληλη στιγμή για να αναπαράγετε τον ήχο κάθε νότας, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη σας μουσική. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία τραγουδιών που θα σας κάνουν να κολλήσετε!

  5. Talking Tom Hero Dash

    Talking Tom Hero Dash

    Για το τέλος κρατήσαμε ένα παιχνίδι με τον αγαπημένο ήρωα Talking Tom. Στο παιχνίδι αυτό ο χαριτωμένος γατούλης μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα, έχοντας ως αποστολή του να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί σε ένα ασταμάτητο παιχνίδι. Μαζέψτε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείτε, αποφύγετε τα εμπόδια και αντιμετωπίστε τα κακά ρακούν που συναντάτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…