Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουνίου: WWE Universe, Talking Tom Hero Dash

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια του Ιουνίου στο Android smartphone σας; Βρείτε παρακάτω τις πέντε κορυφαίες επιλογές που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι αν ανυπομωνείτε να περάσετε την ώρα σας παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι δίπλα στο κύμα, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Όπως κάθε μήνα, το AndroidList βρίσκει και σας παρουσιάζει τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών για να διασκεδάσετε στον ελεύθερό σας χρόνο.

Βρείτε παρακάτω τα πέντε καλύτερα παιχνίδια για Android, που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Google Play, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις των χρηστών μας.

Πρόκειται για παιχνίδια δημιουργίας κόσμων, μουσικές προκλήσεις αλλά και εθιστικά παζλ που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν με ένα κλικ στο κινητό σας!

  1. WWE Universe

    WWE Universe

    Αν είστε λάτρεις της πάλης και συγκεκριμένα του πρωταθλήματος WWE, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Το WWE Universe σας μεταφέρει στον κόσμο του WWE, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας παλαιστή και να ανταγωνιστείτε άλλους κορυφαίους αθλητές. Διαμορφώστε τον παίκτη σας, εκτελέστε ρεαλιστικές λαβές και βγείτε νικητές.

  2. Idle Theme Park Tycoon - Recreation Game

    Idle Theme Park Tycoon – Recreation Game

    Αν τώρα προτιμάτε να ζήσετε την αδρεναλίνη σε ένα εικονικό θεματικό πάρκο, το δημοφιλές αυτό παιχνίδι είναι για εσάς! Στο παιχνίδι αυτό γίνεστε ιδιοκτήτες ενός λούνα παρκ και καλείστε να το επεκτείνετε, κρατώντας τους πελάτες σας ευχαριστημένους. Με τα χρήματα που μαζεύετε μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις και να προσλαμβάνετε περισσότερο προσωπικό.

  3. Perfect Turn!

    Perfect Turn!

    Αν είστε λάτρεις της ζωγραφικής, αλλά αγαπάτε και τα παιχνίδια παζλ, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Το Perfect Turn είναι ένα εθιστικό παζλ, όπου θα πρέπει να ζωγραφίσετε τα τμήματα του κάθε επιπέδου με διαφορετικό χρώμα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα διάφορα εμπόδια που συναντάτε στο δρόμο σας. Σας ακούγεται εύκολο; Δεν είναι!

  4. Tap Tap Music-Pop Songs

    Tap Tap Music-Pop Songs

    Οι φανατικοί των παιχνιδιών μουσικής θα απολαύσουν αυτήν την επιλογή, που απαιτεί ρυθμό και γρήγορα αντανακλαστικά. Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να πατήσετε στην οθόνη την κατάλληλη στιγμή για να αναπαράγετε τον ήχο κάθε νότας, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη σας μουσική. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία τραγουδιών που θα σας κάνουν να κολλήσετε!

  5. Talking Tom Hero Dash

    Talking Tom Hero Dash

    Για το τέλος κρατήσαμε ένα παιχνίδι με τον αγαπημένο ήρωα Talking Tom. Στο παιχνίδι αυτό ο χαριτωμένος γατούλης μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα, έχοντας ως αποστολή του να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί σε ένα ασταμάτητο παιχνίδι. Μαζέψτε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείτε, αποφύγετε τα εμπόδια και αντιμετωπίστε τα κακά ρακούν που συναντάτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια απόδρασης; Αναζητάτε ένα νέο και συναρπαστικό παιχνίδι του είδους για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα στις διακοπές σας; Δοκιμάστε τις δωρεάν επιλογές του σημερινού μας άρθρου! Τα παιχνίδια απόδρασης τα έχουν όλα: περιπέτεια, δράση, αλλά και στοιχεί…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κυνηγιού για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει το κυνήγι αλλά δε θέλετε να κυνηγάτε ζώα και πουλιά; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια κυνηγιού στο Android σας. Το κυνήγι είναι χόμπι πολλών, αν όμως είστε κατά των όπλων και δε θέλετε τα θηράματα σας να είναι πραγματικά ζώα, μπορείτε να δοκιμά…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πόκερ που Αξίζει να Δοκιμάσετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πόκερ που Αξίζει να Δοκιμάσετε στο Android σας

Θέλετε να γίνετε οι ειδικοί του πόκερ; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα παρακάτω παιχνίδια στο κινητό σας! Το πόκερ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια με τράπουλα, που έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές παιχνίδι απαιτεί στρατηγική σκέψη, αλλά και τύχη για …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…