Πώς να μάθετε αν κάποιος σας κατασκοπεύει χρησιμοποιώντας το WhatsApp Web

Έχετε υποψίες πως κάποιος σας κατασκοπεύει μέσω του WhatsApp Web; Το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς!

Το WhatsApp Web είναι ένα χρήσιμο εργαλείο του WhatsApp, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλή υπηρεσία επικοινωνίας μέσω του Η/Υ σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκανάρετε έναν κωδικό QR με την κάμερα του Android σας και η υπηρεσία θα συγχρονίσει αυτόματα το περιεχόμενο το συνομιλιών σας.

Τί γίνεται όμως αν η συσκευή μας πέσει σε χέρια τρίτων; Το γεγονός πως το WhatsApp Web δε ζητά κάποιον κωδικό δίνει τη δυνατότητα σε όποιον έχει το κινητό μας να αποκτήσει πρόσβαση στις συνομιλίες μας με ένα απλό σκανάρισμα.

Αν ανησυχείτε πως κάποιος μπορεί να σας κατασκοπεύει ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω tutorial.

Έλεγχος ειδοποιήσεων

Πρόσφατα η εφαρμογή του WhatsApp ξεκίνησε να στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες της, κάθε φορά που γίνεται χρήση του WhatsApp Web. Αν προσέξετε κάποια περίεργη δραστηριότητα σε αυτές τις ειδοποιήσεις, πιθανότατα κάποιος να σας κατασκοπεύει.

Να θυμάστε όμως, πως η εφαρμογή στέλνει γνωστοποιήσεις με μία ώρα καθυστέρηση και δε σας ειδοποιεί για συνομιλίες που ήταν ήδη ανοιχτές.

Έλεγχος συνεδριών

Για να βρείτε όλες τις ενεργές συνεδρίες στο WhatsApp πηγαίνετε στις συνομιλίες σας και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες. Στο μενού που θα εμφανιστεί βρείτε και επιλέξτε το WhatsApp Web.

Στη συνέχεια θα βρείτε μια λίστα με όλες τις ανοιχτές συνεδρίες στο WhatsApp Web. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία Web της εφαρμογής, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας, καθώς αυτό σημαίνει πως κάποιος σας κατασκοπεύει.

Έλεγχος δεδομένων συνεδριών

Κάποια άλλα στοιχεία που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα είναι η ώρα σύνδεσης και η συσκευή στην οποία γίνεται χρήση του WhatsApp Web.

Όλες αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε στη λίστα συνεδριών του WhatsApp Web και πιθανότατα να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιος σας κατασκοπεύει.

Κλείσιμο ύποπτων συνεδριών

Αν κάποια από τις συνεδρίες της λίστας σας φανεί ύποπτη, καλό θα ήταν να την κλείσετε, καθώς μπορείτε πάντα εύκολα να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Web. Απλά πατήστε πάνω στη συνεδρία και επιλέξτε Αποσύνδεση.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να προστατέψει τα δεδομένα των συνομιλιών σας στο WhatsApp. Για να κατεβάσετε δωρεάν το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θα ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…