Δε λειτουργεί το Instagram; Μάθετε πώς να το επιδιορθώσετε!

Σταμάτησε να λειτουργεί το Instagram στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να το επιδιορθώσετε με απλές κινήσεις!

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους, κοινοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο και stories.

Οι servers της εφαρμογής λειτουργούν αποτελεσματικά για τους εκατομμύρια χρήστες του κοινωνικού δικτύου, τί γίνεται όμως αν για κάποιο λόγο η εφαρμογή σταματήσει να λειτουργεί;

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε παρακάτω 6 αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακτήσετε τη λειτουργία του Instagram στο Android σας.

Έλεγχος γενικότερου προβλήματος

Πρώτο σας βήμα, είναι να ελέγξετε αν πρόκειται για κάποιο γενικότερο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες ιστοσελίδες, όπως το Down Detector, που σας επιτρέπουν να ελέγξετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Εάν πρόκειται για κάποιο γενικότερο πρόβλημα, κάντε υπομονή μέχρι να επιδιορθωθεί από τους δημιουργούς της εφαρμογής. Αν όχι, πηγαίνετε στο επόμενο βήμα.

Επανεκκίνηση της εφαρμογής

Αν η εφαρμογή δεν έχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα, επόμενο βήμα σας είναι να κάνετε επανεκκίνηση. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε το τετράγωνο εικονίδιο κάτω δεξιά στο μενού του Android σας, σύρετε προς τα πάνω για να κλείσετε την εφαρμογή του Instagram και ξανανοίξτε την εφαρμογή.

Ενημέρωση της εφαρμογής

Ένας άλλος λόγος στον οποίο μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα είναι πως ίσως να χρησιμοποιείτε μια παλιότερη έκδοση του Instagram. Για να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, κάντε τα εξής:

  • Πηγαίνετε στο Google Play.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού πάνω αριστερά.
  • Επιλέξτε οι Εφαρμογές & τα Παιχνίδια μου.
  • Ελέγξτε αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση και κάντε ενημερώση.

Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Instagram

Aν το πρόβλημα συνεχίζεται, δοκιμάστε να κάνετε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πηγαίνεστε στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.
  • Επιλέξτε Εφαρμογές & Ειδοποιήσεις.
  • Βρείτε το Instagram και κάντε απεγκατάσταση.
  • Τέλος, πηγαίνετε στο Google Play και κατεβάστε ξανά την εφαρμογή.

Έλεγχος δικτύου

Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε νεό περιεχόμενο στο Instagram, αυτό ίσως να οφείλεται στη σύνδεσή σας. Ελέγξτε αν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο WiFi ή 3G και στη συνέχεια απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το δίκτυό σας για να βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται για πρόβλημα του δικτύου.

Επανεκκίνηση της συσκευής σας

Πολλές φορές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις εφαρμογές μας λύνονται με έναν απλό τρόπο: κάνοντας επανεκκίνηση του Android μας. Απλά πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής σας και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στο Instagram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο! Τέλος, αν το πρόβλημα συνεχίζεται, μπορείτε πάντα να ελέγξετε εδώ τη λίστα πιθανών γνωστών σφαλμάτων του Instagram και να δράσετε ανάλογα.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα κιόλας τη δημοφιλή εφαρμογή, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…