Πώς να στείλετε αυτόματες απαντήσεις στις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να στείλετε αυτόματες απαντήσεις στις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να στέλνετε αυτόματες απαντήσεις στις συνομιλίες του WhatsApp; Μάθετε παρακάτω το πώς!

Σας έχει τύχει να είστε στη δουλειά ή να οδηγάτε και να μην μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα που λαμβάνετε στο WhatsApp; Μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε την επιλογή αποστολής αυτόματων απαντήσεων! Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίες στους χρήστες της, αλλά δυστυχώς δε διαθέτει επιλογή αποστολής αυτόματων απαντήσεων.

Γι” αυτό υπάρχουν τα εργαλεία αυτόματης απάντησης, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList. Κάποια από αυτά προϋποθέτουν να έχετε κάνει rooting τη συσκευή σας, ενώ κάποια άλλα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε συσκευή. Εμείς σας προτείνουμε το WhatsAuto – Reply App και το AutoResponder for WhatsApp, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν παρακάτω.

Χρήση του WhatsAuto – Reply App

Για να κάνετε χρήση της δωρεάν αυτής εφαρμογής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε λήψη και ανοίξτε την εφαρμογή.
  • Πατήστε το κουμπί Next και στο επόμενο βήμα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λήψη ειδοποιήσεων νέων μηνυμάτων, επιλέγοντας Grant Permission.
  • Στο πεδίο New Screen, θα λαμβάνετε όλες τις νέες ειδοποιήσεις και η εφαρμογή θα ξεκινήσει να στέλνει αυτόματα απαντήσεις.
  • Στο πεδίο Next screen θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Auto Chat.
  • Τέλος, πατήστε το εικονίδιο με το μολυβάκι για να συντάξετε την αυτόματη απάνηση που θέλετε να λαμβάνουν οι συνομιλητές σας. Το μήνυμα μπορεί να αποτελείτε από γράμματα, σύμβολα και κενά, και να έχει εώς και 180 χαρακτήρες.

Image for Πώς να στείλετε αυτόματες απαντήσεις στις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας

Χρήση του AutoResponder for WhatsApp

Η χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής προϋποθέτει να έχετε κάνει rooting τη συσκευή σας. Αν διαθέτετε μια συσκευή με rooting, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε λήψη της εφαρμογής και επιβεβαιώστε την Άδεια Root.
  • Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής ενεργοποιήστε την επιλογή ChatBot Lite.
  • Στο επόμενο βήμα ενεργοποιήστε την επιλογή Αccessibility.
  • Για να απαντήσετε αυτόματα στα μηνύματά σας θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο «κανόνα» στην επιλογή Rule.
  • Τέλος, θα πρέπει εκεί να ορίσετε μια λέξη κλειδί για τα μηνύματα που λαμβάνετε και την ανάλογη απάντηση που θέλετε να στέλνετε αυτόματα.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας λύσει τα χέρια όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε. Για να κατεβάσετε δωρεάν τις εφαρμογές που σας προτείνουμε, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. WhatsAuto - Reply App

    WhatsAuto – Reply App

    Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να απαντάτε με ευκολία στα μηνύματα που λαμβάνετε στο WhatsApp, όταν δεν μπορείτε να συντάξετε μια απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να γράψετε ένα μήνυμα-πρότυπο το οποίο θέλετε να στείλετε αυτόματα στους συνομιλητές σας και το χρήσιμο εργαλείο θα κάνει όλα τα υπόλοιπα για εσάς!

  2. AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

    AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

    Η εύχρηστη αυτή εφαρμογή, αποτελεί μια επίσης καλή λύση για ιδιώτες και επιχειρήσεις που θέλουν να απαντούν αυτόματα στα μηνύματα που λαμβάνουν στο WhatsApp. Η εφαρμογή διαφέρει από τις άλλες επιλογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές λέξεις κλειδιά και τις ανάλογες απαντήσεις που θέλετε να στέλνετε για κάθε μήνυμα που θα προσθέσετε.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…