Κόλπα του WhatsApp: Πώς να ξεμπλοκάρετε το λογαριασμό σας το 2019

Image for Κόλπα του WhatsApp: Πώς να ξεμπλοκάρετε το λογαριασμό σας το 2019

Διαπιστώσατε πως μπλόκαρε ο λογαριασμός σας στο WhatsApp; Το παρακάτω άρθρο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Το WhatsApp προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών του, μπλοκάροντας χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες χρήσης της δημοφιλούς εφαρμογής. Αν ανήκετε σε αυτούς τους χρήστες, αλλά πιστεύετε πως έχετε αποκλειστεί άδικα, σας έχουμε τη λύση! Βρείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μάθετε αν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το λογαριασμό σας στο WhatsApp!

Αιτίες φραγής λογαριασμού

Αν αναρωτιέστε τί μπορεί να κάνατε λάθος για να οδηγήσατε το WhatsApp στο να μπλοκάρει το λογαριασμό σας, ελέγξτε αν εκτελέσατε κάποιες από τις ακόλουθες ενέργειες:

  • Αποστολή περιεχομένου σε άγνωστες επαφές.
  • Αποστολή URL και διαφημίσεων καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Δημιουργία, κοινοποίηση ή δημοσίευση ακατάλληλου περιεχομένου.
  • Φραγή από πολλούς χρήστες.

Αφού διαπιστώσετε ποιον κανόνα παραβιάσετε συνεχίστε στο επόμενο βήμα ή μάθετε περισσότερα για τον αποκλεισμό χρηστών εδώ.

Κατάργηση προσωρινού αποκλεισμού

Αν ο λογαριασμός σας έχει καταργηθεί προσωρινά, θα λάβετε το εξής μήνυμα:

Image for Image for Κόλπα του WhatsApp: Πώς να ξεμπλοκάρετε το λογαριασμό σας το 2019

Αυτό σημαίνει πως έχετε αποκλειστεί προσωρινά και θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ξανα το λογαριασμό σας μόλις σταματήσει η αντίστροφη μέτρηση. Πιθανότατα να στείλατε υπερβολικά πολλά μηνύματα, να δημιουργήσατε πολλές ομαδικές συνομιλίες ή να χρησιμοποιήσατε κάποια ενεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp.

Αν θεωρείτε πως δεν πραγματοποιήσατε κάποια παράνομη ενέργεια και πιστεύετε πως το WhatsApp σας απέκλεισε άδικα, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής στο android_web@support.whatsapp.com. Διαφορετικά, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση σε μερικές μέρες.

Κατάργηση μόνιμου αποκλεισμού

Αν τώρα ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί μόνιμα, θα λάβετε το μήνυμα «Ο αριθμός σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά για αυτήν την υπηρεσία» τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε στην περίπτωση αυτή είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής στο android_web@support.whatsapp.com και να αιτηθείτε κατάργηση του αποκλεισμού.

Άλλες χρήσιμες ενέργειες

Αν δυστυχώς δεν καταφέρετε να ανακτήσετε με επιτυχία το λογαριασμό σας, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική εφαρμογή αντί του WhatsApp. Εμείς σας προτείνουμε το WhatsApp Plus, ένα ανεπίσημο εργαλείο, που προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής, χωρίς φόβο αποκλεισμού. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση APK του WhatsApp.

Τέλος, αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp, μια άλλη λύση είναι να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στο κινητό σας, με τη χρήση ενός άλλου αριθμού τηλεφώνου.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε το λογαριασμό σας στο WhatsApp. Βρείτε παρακάτω τις εφαρμογές που σας προτείνουμε και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList:

  1. whatsapp plus

    whatsapp plus

    Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του WhatsAppδωρεάν στο smartphone κινητό σας. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τον αριθμό τηλεφώνου σας και ξεκινήστε να συνομιλείτε δωρεάν, χωρίς να φοβάστε πως ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί!

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…