Ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android σας: Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε φραγή κλήσεων

Image for Image for Ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android σας: Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε φραγή κλήσεων

Θέλετε να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!

Οι ενοχλητικές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας. Αν έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε κλήσεις από τελεμάρκετινγκ, τράπεζες, εταιρίες πωλήσεων ή αν φοβάστε πως μπορεί να πέσετε θύμα τηλεφωνικής απάτης, το AndroidList σας έχει τη λύση!

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τρεις αποτελεσματικούς τρόπους για να αποφύγετε οριστικά τις ενοχλητικές κλήσεις στο Android smartphone σας!

Φραγή αριθμών

Αν λαμβάνετε κλήσεις από τα ίδια και τα ίδια τηλέφωνα, αυτό που μπορείτε να κάνετε εύκολα είναι να μπλοκάρετε τους αριθμούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στον αριθμό που θέλετε να μπλοκάρετε οριστικά και να πατήσετε Φραγή. Αν αποφασίσετε να ξεμπλοκάρετε τον αριθμό, πατήστε πάνω του ξανά και επιλέξετε Αναίρεση φραγής.

Αποδοχή κλήσεων μόνο από τις επαφές σας

Μια πιο ακραία μέθοδος, που εγγυάται όμως 100% αποτελέσματα, είναι η αποδοχή κλήσεων μόνο από τις επαφές σας. Τί σημαίνει αυτό; Κατεβάζοντας το κατάλληλο εργαλείο θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε φραγή κλήσεων για οποιοδήποτε νούμερο δεν είναι αποθηκευμένο στις επαφές της συσκευής. Αυτό σημαίνει όμως πως και φίλοι σας δε θα μπορούν να σας καλέσουν από άγνωστα νούμερα.

Το Google Play προσφέρει πολλές και διάφορες εφαρμογές φραγής κλήσεων. Εμείς σας προτείνουμε το Calls Blacklist που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν πατώντας το σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Φραγή > Φραγή όλων των αριθμών εκτός των επαφών.

Χρήση εργαλείου φραγής κλήσεων

Τέλος, ο πιο εύκολος τρόπος για να ενεργοποιήσετε φραγή κλήσεων για τους ενοχλητικούς αριθμούς τηλεφώνου είναι να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εργαλείο φραγής κλήσεων. Μια καλή επιλογή είναι το Hiya, που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε φραγή προς συγκεκριμένα νούμερα, προστατεύοντας σας ταυτόχρονα από ύποπτες εισερχόμενες κλήσεις.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να μπλοκάρετε οριστικά τις ενοχλητικές κλήσεις. Για να κατεβάσετε δωρεάν τις εφαρμογές που αναφέραμε στο άρθρο, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Hiya - Caller ID & Block

    Hiya – Caller ID & Block

    Το Hiya είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο φραγής κλήσεων που σας βοηθά να αποκλείσετε ενοχλητικές κλήσεις και μηνύματα. Προσδιορίστε ποιες επαφές θέλετε να μπλοκάρετε και λάβετε ενημερώσεις για ανεπιθύμητα μηνύματα ή κλήσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μια βάση δεδομένων με γνωστούς ενοχλητικούς αριθμούς, που τους μπλοκάρει αυτόματα όταν σας καλούν.

  2. Calls Blacklist

    Calls Blacklist

    Πρόκειται για μια δημοφιλή εφαρμογή κλήσεων με χιλιάδες ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο υπόσχεται να σας βοηθήσει να μπλοκάρετε οριστικά ανεπιθύμητες κλήσεις, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε φραγή εισερχομένων κλήσεων από οποιονδήποτε άγνωστο αριθμό.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…