Πώς να αλλάξετε τις διαφημίσεις που βλέπετε στο Facebook

Image for Πώς να αλλάξετε τις διαφημίσεις που βλέπετε στο Facebook

Βρίσκετε τις διαφημίσεις του Facebook ενοχλητικές; Μάθετε τώρα πως μπορείτε να τις αλλάξετε!

Το Facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ίσως να έχετε παρατηρήσει, πως στην αρχική σας σελίδα παρουσιάζονται διάφορες διαφημίσεις με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αν όμως δε σας ενδιαφέρουν, το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσετε με περιεχόμενο των προτιμήσεών σας!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις διαφημίσεων του λογαριασμού σας στο Facebook και να επιλέξετε τις κατηγορίες που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω tutorial και ξεκινήστε να λαμβάνετε μόνο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Πρόσβαση στο περιεχόμένο διαφημίσεων

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαφημιστικό περιεχόμενο που λαμβάνετε στο Facebook κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε το λογαριασμό σας στο Facebook.
  • Πατήστε το βελάκι που θα βρείτε πάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα βρείτε την επιλογή Διαφημίσεις, στο κάτω μέρος του μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  • Εκεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το διαφημιστικό περιεχόμενο που λαμβάνετε.

Διαχείριση διαφημιστικού περιεχομένου

Για να διαχειριστείτε το διαφημιστικό περιεχόμενο που θέλετε να λαμβάνετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Στη σελίδα διαχείρισης των διαφημιστικών σας προτιμήσεων πατήστε Τα Ενδιαφέροντά σας.
  • Εκεί θα βρείτε διάφορες κατηγορίες και επιλογές διαφημίσεων. Κάτω από κάθε κατηγορία μπορείτε να δείτε εικόνες με τα είδη διαφημίσεων που λαμβάνετε.
  • Για να σταματήσετε να βλέπετε περιεχόμενο από κάποιο είδος, πατήστε πάνω στην εικόνα και επιλέξτε το σύμβολο Χ. Για να ξεκινήσετε να βλέπετε διαφημιστικό περιεχόμενο από κάποιο είδος κάντε κλικ στο σύμβολο +.

Η εφαρμογή σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να δείτε τους διαφημιζόμενους στο Facebook, που προβάλλουν διαφημίσεις στην αρχική σας σελίδα, χρησιμοποιώντας μια λίστα επαφών που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι ή οι συνεργάτες τους με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Για να απενεργοποιήσετε αυτούς που δε σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ και πάλι στο σύμβολο Χ.

Ακόμη, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας που θέλετε να είναι προσβάσιμες στους διαφημιζόμενους στην κατηγορία Οι Πληροφορίες μου. Τέλος, μπορείτε να διαχειριστείτε άλλα είδη διαφημίσεων στο Ρυθμίσεις Διαφημίσεων, να αποκρύψετε οριστικά κάποιο είδος διαφημίσεων στο Απόκρυψη διαφημιστικών θεμάτων και να μάθετε περισσότερα για τις διαφημίσεις του Facebook στο Πώς λειτουργούν οι διαφημίσεις του Facebook.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης του δημοφιλούς δικτύου. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα την εφαρμογή του Facebook στο Android σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Facebook

    Facebook

    Το Facebook είναι ίσως μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, που σας δίνει τη δυνατότηα να επικοινωνείτε με φίλους απευθείας από το κινητό σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ, στείλτε μηνύματα, κοινοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο, δείτε τί ανεβάζουν οι φίλοι σας και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για τα μηνύματα που λαμβάνετε.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…