Πώς να ενισχύσετε το σήμα του WiFi στο Android σας

Image for Πώς να ενισχύσετε το σήμα του WiFi στο Android σας

Θέλετε να ενισχύσετε το σήμα του WiFi στο Android σας; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial.

Αν παρατηρήσατε πώς το WiFi σας καταναλώνει την μπαταρία της συσκευής σας ή αν η ταχύτητά σας είναι πιο αργή από ότι θα θέλατε, ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση του WiFi σας. Μην ανησυχείτε, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τρεις αποτελεσματικούς τρόπους για να ενισχύσετε το WiFi στο Android σας.

Ανάλυση δικτύου WiFi

Ο πρώτος και πιο αποτελεσματικός τρόπος ενίσχυσης του δικτύου σας, είναι με η χρήση του κατάλληλου εργαλείου. Εμείς σας προτείνουμε το WiFi Analyzer, που σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε με απλές κινήσεις τη σύνδεσή σας, προσφέροντας σας ταυτόχρονα λεπτομέρειες για όλα σας τα δίκτυα του χώρου σας, ώστε να διαλέξετε αυτό με τις καλύτερες επιδόσεις.

Αφαίρεση της θήκης του Android σας

Πολλές φορές έχουμε χαμηλό σήμα, όταν χρησιμοποιούμε θήκες προστασίας. Για να ελέγξετε αν η θήκη σας περιορίζει την ταχύτητα του WiFi, μπορείτε να κάνουμε ένα τεστ ταχύτητας (speedtest), πρώτα με τη θήκη και μετά χωρίς. Κατεβάστε μια εφαρμογή όπως το Speedtest.net κι αν οι αποδόσεις είναι οι ίδιες, η θήκη δεν εμποδίζει την πρόσβαση στο WiFi. Αν όμως είναι λάβετε διαφορετικές ενδείξεις, καλό θα ήταν να την αφαιρέσετε.

Αλλαγή της θέσης του router

Η θέση του router επηρεάζει άμεσα και την ταχύτητα του WiFi σας. Αλλά πώς μπορείτε να γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη θέση για γρήγορες ταχύτητες; Η απάντηση είναι με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου. Κατεβάστε μια βοηθητική εφαρμογή, όπως το Wi-Fi Heatmap και δείτε ζωντανά ποια σημεία του χώρου σας έχουν το καλύτερο σήμα.

Ελπίζουμε οι τρεις αυτοί τρόποι να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το σήμα σας με εύκολο τρόπο. Βρείτε παρακάτω τις τρεις εφαρμογές που σας προτείνουμε και κατεβάστε τες εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα μας.

  1. Wifi Analyzer

    Wifi Analyzer

    Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη λειτουργία του WiFi στο Android σας. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον, με οργανωμένες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας. Μάθετε ποιο δίκτυο του χώρου σας έχει υψηλότερες ταχύτητες, βελτιώστε την απόδοσή του με απλές κινήσεις και σερφάρετε με γρήγορες ταχύτητες.

  2. Speedtest.net

    Speedtest.net

    Η εφαρμογή Speedtest.net σας δίνει τη δυνατότητα να μετράτε κάθε στιγμή την ταχύτητα του ίντερνετ στο smartphone σας. Απλά κάντε λήψη, ξεκινήστε το σκανάρισμα και η εφαρμογή θα σας παρουσιάσει την ακριβή ταχύτητα του δικτύου που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη μέτρηση της ταχύτητας κατά τη λήψη ή το ανέβασμα αρχείων.

  3. Wi-Fi Heatmap

    Wi-Fi Heatmap

    Πρόκειται για μια εφαρμογή που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν αναζητάτε την κατάλληλη θέση για του router του WiFi σας. Το Wi-Fi Heatmap παρουσιάζει έναν αναλυτικό χάρτη, που μετρά την απόδοση του WiFi στο χώρο σας, προβάλλοντας την ιδανική θέση με τις υψηλότερες ταχύτητες. Κάντε δωρεάν λήψη και βεβαιωθείτε πως συνδέσατε το router σας στο κατάλληλο σημείο.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…