Πώς να εγκαταστήσετε μη συμβατές εφαρμογές ή εφαρμογές με γεωγραφικό περιορισμό στο Android σας

Image for Image for Πώς να εγκαταστήσετε μη συμβατές εφαρμογές ή εφαρμογές με γεωγραφικό περιορισμό στο Android σας

Θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή με γεωγραφικό περιορισμό ή ένα εργαλείο που δεν είναι συμβατό με το Android σας; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial!

Κάποιες εφαρμογές του Google Play είναι συμβατές με μόνο ορισμένες συσκευές και κάποιες άλλες έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς και δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο κινητό σας. Τα καλά νέα είναι πως αν διαθέτετε συσκευες Android μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και τις μη συμβατές.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω 4 αποτελεσματικούς τρόπους για να κατεβάσετε μη συμβατές εφαρμογές στο Android σας.

Χρήση VPN

Ίσως να έχετε ακούσει ήδη τον όρο VPN, τη χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να προστατέψετε τα δεδομένα της γεωγραφικής σας τοποθεσίας, ώστε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή με γεωγραφικό περιορισμό ή να αναπαράγετε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας. Στο AndroidList θα βρείτε μια δωρεάν εργαλεία VPN για να αποκτήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αρχεία APK

Αν τώρα θέλετε να εγκαταστήσετε εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τη συσκευή σας, μπορείτε να το κάνετε κατεβάζοντας ένα αρχείο ΑΡΚ στο Android σας. Απλά αναζητήστε ένα εργαλείο λήψης APK, όπως το ΑΡΚ Downloader και κατεβάστε την εφαρμογή που θέλετε. Επιπλέον, στο AndroidList θα βρείτε τα δημοφιλέστερα ΑΡΚs για να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και με ασφάλεια στο κινητό σας.

Αναβάθμιση συστήματος

Πολλές φορές, η εφαρμογή που θέλουμε να κατεβάσουμε στο κινητό μας δεν είναι συμβατή με το λειτουργικό μας σύστημα. Αν διαπιστώσετε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή, ελέγξτε αν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση του κατάλληλου εργαλείου αναβάθμισης συστήματος.

Χρήση εφαρμογής Market Helper

Αν δοκιμάσατε όλους τους παραπάνω τρόπους χωρίς επιτυχία, η λύση για τη λήψη μη συμβατών εφαρμογών είναι το Market Helper. Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να «μεταμορφώσετε» το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, ώστε να μπορέσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή που θέλετε. Το Market Helper θα παρουσιάσει ένα αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα, για να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής.

  1. Market Helper

    Market Helper

    Το Market Helper είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν εικονικά το λειτουργικό σύστημα του smartphone τους με εύκολο τρόπο. Για να κάνετε λήψη της εφαρμογής θα πρέπει πρώτα να κάνετε rooting τη συσκευής σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής και θα είστε σε θέση να κατεβάσετε εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με το λειτουργικό σας σύστημα.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…