Πώς να προσθέσετε μια λειτουργία κλειδώματος στο WhatsApp σας

Image for Πώς να προσθέσετε μια λειτουργία κλειδώματος στο WhatsApp σας

Θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα του WhatsApp σας; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο!

Το WhatsApp αποτελεί αδιαμφισβήτητα την κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε όμως πως τα δεδομένα σας παραμένουν μακριά από αδιάκριτα μάτια; Αν θέλετε να προστατέψετε το περιεχόμενο των συνομιλιών μας, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς.

Μάθετε στο παρακάτω tutorial τις βελτιώσεις που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από το WhatsApp, καθώς και πως μπορείτε να κλειδώσετε άμεσα την εφαρμογή.

Λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος

Ίσως να διαβάσατε ήδη πως η εφαρμογή του WhatsApp θα προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα ενεργοποίησης κλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα. Τί σημαίνει αυτό; Για να ανοίξετε την εφαρμογή θα πρέπει να βάλετε τον αντίχειρά σας στην οθόνη για να την ξεκλειδώσετε. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να διασφαλίσετε πως είστε οι μόνοι που θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Πότε και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία

Η νέα αυτή επιλογή κλειδώματος θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες του WhatsApp στην επόμενη επίσημη ενημέρωση της εφαρμογής. Οι εικόνες της νέας λειτουργίας έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, και από ότι φαίνεται για να ενεργοποιήσετε την επιλογή, θα πρέπει να πάτε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια να τσεκάρετε το κουτάκι δίπλα στο Δακτυλικό Αποτύπωμα (θα βρίσκεται κάτω από τις αναφορές παράδοσης).

Άμεση ενεργοποίηση κλειδώματος

Αν τώρα ανήκετε στους ανυπόμονους χρήστες, που θέλουν να προστατέψουν τις συνομιλίες τους, κλειδώνοντας άμεσα την εφαρμογή, τα καλά νέα είναι πως στο AndroidList μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών κλειδώματος, που σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή που θα εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος θέλει να ανοίξει την εφαρμογή του WhatsApp.

Βρείτε παρακάτω δύο από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία του είδους και ενεργοποιήστε άμεσα τη λειτουργία κλειδώματος με μυστικό κωδικό πρόσβασης ή με δακτυλικό αποτύπωμα στο WhatsApp σας!

  1. Chat Lock For Whatsapp

    Chat Lock For Whatsapp

    Πρόκειται για μια εύχρηστη μέθοδο κλειδώματος της δημοφιλούς εφαρμογής, που σας επιτρέπει να διατηρήσετε ιδιωτικό το λογαριασμό σας στο WhatsApp. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή και επιλέξτε έναν μυστικό κωδικό πρόσβασης, που θα τον γνωρίζετε μόνο εσείς. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης κλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα για τις νεότερες συσκευές.

  2. Locker for Whats Chat App

    Locker for Whats Chat App

    Πρόκειται για ένας επίσης αποτελεσματικό εργαλείο που σας επιτρέπει να προστατέψετε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο WhatsApp. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή κλειδώματος στο κινητό σας και να ορίσετε τα 4 ψηφία του κωδικού πρόσβασης που θέλετε, για να έχετε εσείς και μόνο εσείς πρόσβαση στο WhatsApp σας.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…