7 Κορυφαία Κόλπα για την κατάσταση του WhatsApp σας

Image for 5 Κορυφαία Κόλπα για την κατάσταση του WhatsApp σας

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Τα παρακάτω κόλπα είναι για εσάς!

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε κορυφαίες στιγμές της καθημερινότητάς σας στην κατάστασή σας. Η λειτουργία αυτή συναγωνίζεται επάξια εφαρμογές όπως τo Snapchat και το Instagram με όλο και περισσότερους ενεργούς χρήστες.

Αν θέλετε να απογειώσετε την κατάστασή σας στο WhatsApp, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω κόλπα που συγκεντρώσαμε για εσάς!

1. Προσθήκη υπερσυνδέσμου

Μπορεί το Instagram να μη σας επιτρέπει να μοιράζεστε υπερσυνδέσμους, παρά μόνο αν έχετε 10k ακόλουθους, το WhatsApp όμως σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε υπερσυνδέσμους των αγαπημένων σας ιστοσελίδων. Απλά πηγαίνετε στην καρτέλα Κατάσταση, επιλέξτε το εικονίδιο με το μολυβάκι, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας και πατήστε Αποστολή.

2. Παύση κατάστασης

Η κατάσταση σας αναπαράγει αυτόματα τα στιγμιότυπα που δημοσιεύετε το ένα μετά το άλλο. Πολλές φορές όμως είναι δύκολο να διαβάσετε το περιεχόμενό κάθε δημοσίευσης. Αν θέλετε να σταματήσετε σε μια δημοσίευση μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα πάνω της για να κάνετε παύση της αυτόματης αναπαραγωγής.

3. Αναπαραγωγή κατάστασης φίλων

Για να δείτε τη μία κατάσταση μετά την άλλη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε το δάχτυλό σας αριστερά ή δεξιά. Σύροντας δεξιά θα δείτε την κατάσταση του επόμενου φίλου σας, ενώ σύροντας αριστερά θα επιστρέψετε στην κατάσταση του προηγούμενου φίλου σας.

4. Προσπεράστε μια κατάσταση

Αν μια δημοσίευση στην κατάσταση ενός φίλου είναι βαρετή και δε σας ενδιαφέρει, μπορείτε να την προσπεράσετε και να πάτε στην επόμενη, απλά πατώντας κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Αν θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη δημοσίευση μπορείτε να πατήσετε κάτω αριστερά.

5. Zoom σε φωτογραφίες

Μια άλλη λειτουργία που είναι διαθέσιμη και μπορείτε να μη γνωρίζετε είναι η δυνατότητα zoom στην εικόνα μιας κατάστασης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στη φωτογραφία και να σύρετε τα δάχτυλά σας από μέσα προς τα έξω, όπως κάνετε όταν θέλετε να δείτε καλύτερα στις εικόνες του άλμπουμ σας.

6. Εναλλαγή κάμερας

Πολλές φορές ενώ καταγράφετε ένα βίντεο ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη κάμερα του Android σας. Κανονικά, θα το αλλάζατε χειροκίνητα. Στο WhatsApp όμως υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακόμη πιο εύκολα: απλά χτυπήστε δυο φορές την οθόνη του Android σας ενώ καταγράφετε ένα βίντεο ή τραβάτε μια φωτογραφία για την κατάστασή σας και η κάμερα θα αλλάξει αυτόματα!

7. Αλλαγή φόντου κατάστασης

Τέλος, αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία κειμένου στην κατάσταση σας ίσως να μη γνωρίζετε πως υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το φόντο της. Απλά πατήστε στο εικονίδιο με την παλέτα και επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα χρώματα.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία της Κατάστασης στο WhatsApp. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας μέσω γραπτών μηνυμάτων. Δημιουργήστε το προφίλ σας δωρεάν, βρείτε τους φίλους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές εντελώς δωρεάν μέσα από την οθόνη του Android σας!

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…