Πώς να αποκρύψετε φακέλους, φωτογραφίες και εφαρμογές στο Android σας

Image for Πώς να αποκρύψετε φακέλους, φωτογραφίες και εφαρμογές στο Android σας

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα του Android σας; Αναζητάτε τρόπους για να αποκρύψετε το περιεχόμενό σας; Το παρακάτω tutorial είναι για εσάς!

Πολλές φορές οι συσκευές μας περιλαμβάνουν περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για όλους. Επιπλέον, πολλές φορές αποθηκεύουμε στα smartphone μας προσωπικά δεδομένα, που καλό θα ήταν να παραμένουν ιδιωτικά. Αν αναζητάτε τρόπους να προστατέψετε τους φακέλους, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές στο Android σας, το AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την απόκρυψη περιεχομένου στην Android συσκευή σας!

Απόκρυψη φακέλων

Για την απόκρυψη φακέλων, η καλύτερη επιλογή είναι το File Hide Expert. Πρόκειται για μια αποτελεσματική εφαρμογή που σας επιτρέπει να οργανώνετε τους φακέλους σας, αποκρύβοντας αυτούς που δε θέλετε να φαίνονται. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό αλλά λειτουργικό περιβάλλον και παρουσιάζει την τοποθεσία των φακέλων, επιτρέποντάς σας να αποκρύψετε αυτούς που θέλετε με ένα κλικ.

Απόκρυψη φωτογραφιών

Αν τώρα θέλετε να αποκρύψετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να το κάνετε με το File Hide Expert, αλλά μία ακόμη καλύτερη επιλογή είναι το KeepSafe. Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας και να αποκρύψετε ιδιωτικό περιεχόμενο, προσφέροντας επιπλέον δωρεάν λειτουργία συγχρονισμού στο cloud. Δημιουργήστε κρυφούς φακέλους, ορίστε PIN και προστατέψτε το περιεχόμενό σας!

Απόκρυψη εφαρμογών

Αν τώρα θέλετε να αποκρύψετε εφαρμογές θα πρέπει να κατεβάσετε τον κατάλληλο launcher. Μια καλή επιλογή είναι το Nova Launcher, που προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον, δίνοντας επιπλέον τη δυνατότητα να αποκρύψετε προσωπικές εφαρμογές ή εφαρμογές που δε χρησιμοποιείτε. Αφού κάνετε εγκατάσταση πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και widgets > Απόκρυψη και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κρατήσετε το ιδιωτικό περιεχόμενο της συσκευής σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Βρείτε παρακάτω τις τρεις εφαρμογές που σας προτείνουμε, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, μέσα από τη σελίδα του AndroidList!

  1. File Hide Expert

    File Hide Expert

    Με την αποτελεσματική αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να αποκρύψετε αρχεία και φακέλους του Android σας, που θέλετε να παραμένουν ιδιωτικά. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, θα δείτε όλο το περιεχόμενο του κινητού σας σε ένα εύχρηστο και οργανωμένο περιβάλλον, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να αποκρύψετε από την οθόνη σας.

  2. Hide pictures - KeepSafe Vault

    Hide pictures – KeepSafe Vault

    To KeepSafe Vault είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποκρύβετε φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό σας. Κατεβάστε την εφαρμογή και δημιουργήστε μια συλλογή με κωδικό πρόσβασης, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε εικόνα. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό περιβάλλον και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περιστροφή και μεγέθυνση των φωτογραφιών.

  3. Nova Launcher

    Nova Launcher

    Το Nova Launcher είναι ένας δημοφιλής και καλοσχεδιασμένος launcher, πλήρως συμβατός με σχεδόν όλες τις εκδόσεις Android. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να  διαμορφώσετε ολοκληρωτικά την εμφάνιση του κινητού σας, δίνοντάς σας επιπλέον τη δυνατότητα απόκρυψης εφαρμογών που δε χρησιμοποιείτε ή που δεν μπορείτε να διαγράψετε.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…