Πώς να δημοσιεύσετε Instagram Stories για πάνω από 15 δευτερόλεπτα

Image for Πώς να δημοσιεύσετε Instagram Stories για πάνω από 15 δευτερόλεπτα

Θέλετε να δημοσιεύετε Instagram Stories για πάνω από 15 δευτερόλεπτα; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial!

Το Instagram είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα με χιλιάδες χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αν είστε κι εσείς χρήστης του Instagram και σας αρέσει να δημοσιεύετε Instagram Stories, ίσως να έχετε διαπιστώσει πως η μέγιστη διάρκειά τους είναι τα 15 δευτερόλεπτα.

Η ομάδα μας σας παρουσιάζει παρακάτω δύο αποτελεσματικούς τρόπους για να δημοσιεύσετε Instagram Stories με διάρκεια μεγαλύτερη από 15 δευτερόλεπτα!

Kαταγραφή βίντεο στο Instagram

Το δημοφιλές δίκτυο αντιλήφθηκε πως οι χρήστες του θέλουν να μοιράζονται βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στα stories και σας δίνει μια λύση: να συνεχίσετε την καταγραφή. Τί σημαίνει αυτό; Την επόμενη φορά που θα καταγράφετε ένα βίντεο για τα stories σας πατήστε παρατεταμένα το κόκκινο κουμπί και η καταγραφή θα συνεχίσει σε ένα νέο βίντεο. Μόλις ολοκληρώσετε την καταραφή, προσθέστε εφέ και μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Kαταγραφή βίντεο με τη βοήθεια μιας εφαρμογής

Αν τώρα θέλετε να συμπιέσετε ένα βίντεο σε 15 δευτερόλεπτα μπορείτε πάντα να κατεβάσετε ένα βοηθητικό εργαλείο καταγραφής βίντεο. Η ομάδα μας σας προτείνει το Story Cutter for Instagram, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλους του άρθρου. Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξετε ανάμεσα σε Άμεση Καταγραφή (Record) ή Πρόσβαση στο άλμπουμ φωτογραφιών (Gallery).
  • Επιλέξτε ή καταγράψτε το βίντεο που θέλετε και μόλις ολοκληρώσετε την καταγραφή ή φόρτωση θα δείτε το βίντεο σας ως συνεχόμενο Story.
  • Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε το βίντεο και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Instagram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Για να κατεβάσετε δωρεάν το Story Cutter for Instagram κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Story Cutter for Instagram

    Story Cutter for Instagram

    Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για το Instagram που σας επιτρέπει να δημιουργείτε Instagram Stories με διάρκεια μεγαλύτερη από 15 δευτερόλεπτα. Καταγράψτε ή ανεβάστε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεό σας ως μία συνεχόμενη ιστορία.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…