Δημιουργήστε τώρα τα δικά σας αυτοκόλλητα για το WhatsApp!

Image for Δημιουργήστε τώρα τα δικά σας αυτοκόλλητα για το WhatsApp

Σας αρέσει να στέλνετε αυτοκόλλητα στις WhatsApp συνομιλίες σας; Δημιουργήστε τα δικά σας με τη βοήθεια του παρακάτω tutorial!

To WhatsApp προσφέρει μια τεράστια ποικιλία αυτοκόλλητων για να επιλέγετε το κατάλληλο για κάθε περίσταση! Πώς δημιουργείτε όμως τα δικά σας αυτοκόλλητα; Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω 4 διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε πρωτότυπα αυτοκόλλητα με τις εικόνες σας!

Χρήση προτύπου WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα, αλλά αν είστε προγραμματιστής ή έχετε βασικές γνώσεις προγραμματισμού αυτό το εργαλείο θα σας φανεί χρήσιμο. Πρόκειται για ένα πρότυπο δημιουργίας αυτοκόλλητων, που δημιουργήθηκε από το WhatsApp για προγραμματιστές και χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αυτοκόλλητα.

Χρήση εργαλείου δημιουργίας αυτοκόλλητων

Πρόκειται για την πιο δημιουργική μέθοδο για αποστολή προσωποποιημένων αυτοκόλλητων στις WhatsApp συνομιλίες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο και να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες του WhatsApp: μέγιστη ανάλυση στα 512×512 px, μέγιστο μέγεθος στα 100KB και σε μορφή WEBP. Εμείς σας προτείνουμε το Personal stickers for WhatsApp.

Δημιουργία αυτοκόλλητων εντός της εφαρμογής

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα εντός της εφαρμογής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα εργαλείο όπως το Create Stickers for WhatsApp. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανεβάσετε τη φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο, να την επεξεργαστείτε όπως θέλετε και να προσθέσετε ένα πρωτότυπο πακέτο εικονιδίων στο WhatsApp σας.

Χρήση εφαρμογής αυτοκόλλητων

Τέλος, η πιο απλή λύση είναι να κατεβάσετε μια εφαρμογή που να κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως το Sticker Maker, για τη δημιουργία αυτοκόλλητων με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή που θέλετε, να επιλέξετε το πρόσωπο της εικόνας και το εργαλείο θα δημιουργήσει αυτόματα αστεία αποτελέσματα!

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο! Βρείτε παρακάτω τις τρεις εφαρμογές που σας προτείνουμε και κατεβάστε τες δωρεαν στο κινητό σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList!

  1. Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp

    Θέλετε να στέλνετε πρωτότυπα αυτοκόλλητα στις WhatsApp συνομιλίες σας; Τί θα λέγατε να δημιουργήσετε τα δικά σας; Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα δικά σας αυτοκόλλητα με τον πιο εύκολο τρόπο. Κάντε λήψη της εφαρμογής, επιλέξτε την εικόνα που θέλετε και στείλτε το τελικό αποτέλεσμα στους συνομιλητές σας.

  2. Create Stickers for WhatsApp

    Create Stickers for WhatsApp

    Η εύχρηστη αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε πρωτότυπα αυτοκόλλητα εντός της εφαρμογής του WhatsApp. Απλά επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία από το άλμπουμ της κάμεράς σας, προσθέστε διασκεδαστικά στοιχεία όπως emojis ή φίλτρα και αποθηκεύστε το τελικό αποτέλεσμα στα αυτοκόλλητα του WhatsApp πριν το μοιραστείτε με τους συνομιλητές σας.

  3. Sticker maker

    Sticker maker

    Πρόκειται για ένα εργαλείο δημιουργίας αυτοκόλλητων με τον πιο απλό τρόπο. Με το Sticker Maker το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το πρόσωπό σας από την αγαπημένη σας φωτογραφία και η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα διασκεδαστικά αυτοκόλλητα, που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στις δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…