Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Πώς να συνδέσετε το Android Smartphone σας στην TV

remote-3653882_960_720

Θέλετε να συνδέσετε το Android smartphone σας στην τηλεόρασή σας; Το tutorial αυτό είναι για εσάς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου και ίσως να μη γνωρίζετε πως μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το Android σας στην τηλεόρασή σας, ακολουθώντας απλά βήματα. Η ομάδα μας σας παρουσιάζει παρακάτω τρεις αποτελεσματικούς τρόπους για να προβάλλετε το περιεχόμενου του smartphone σας στην τηλεόρασή σας!

Σύνδεση μέσω WiFi

Ο πρώτος και πιο αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης είναι μέσω WiFi. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γρήγορο δίκτυο και μια τηλέοραση Smart TV. Οι μεγαλύτερες εταιρίες τηλεοράσεων, όπως η Samsung, η Sony και η Panasonic, προσφέρουν δυνατότητα άμεσης σύνδεσης του Android σας με την TV σας, κάνοντας screen mirroring. Απλά ανοίξε την TV και στις Ρυθμίσεις βρείτε την επιλογή σύνδεσης συσκευών μέσω WiFi.

Σύνδεση μέσω iMediaShare

To Google Play προσφέρει πολλές και διάφορες εφαρμογές για τη σύνδεση συσκευών Android με τηλεοράσεις. Εμείς σας προτείνουμε το iMediaShare, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο στην τηλεόρασή σας, αλλά και να κάνετε αναπαραγωγή τους, με ένα κλικ. Κάντε λήψη της εφαρμογής στο σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω και προβάλλετε άμεσα τα πολυμέσα σας.

Σύνδεση μέσω Google Chromecast

Το Chromecast της Google είναι επίσης μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να συνδέσουν το κινητό τους με την τηλεόρασή τους. Το χρήσιμο πουλεργαλείο προσφέρει άμεση σύνδεση του Android σας στην τηλεόρασή σας και το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Google Home που θα βρείτε παρακάτω, κι ένα καλώδιο HDMI για να κάνετε τη σύνδεση.

Αν τώρα διαθέτετε ένα καλώδιο Mobile High-Definition Link (MHL). MHL 3.0, μπορείτε επίσης να συνδέσετε άμεσα το Android κινητό ή tablet σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να μπορέσετε με ευκολία να δείτε το αγαπημένο περιεχόμενο του Android σας στο κινητό. Βρείτε παρακάτω τις δύο εφαρμογές που σας προτείνουμε και κατεβάστε τες εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. iMediaShare – Photos & Music

    iMediaShare – Photos & Music

    To iMediaShare αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για την προβολή του περιεχομένου σας στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Κάντε λήψη της εφαρμογής, συνδέστε την Android συσκευή σας με την τηλεόρασή σας και προβάλλετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, όπως τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στην τηλεόραση σας.

  2. Google Home

    Google Home

    To Google Home σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Chromecast, το χρήσιμο εξάρτημα της Google σε μέγεθος USB, που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στην τηλεόρασή σας βίντεο και φωτογραφίες του Android σας. Η εφαρμογή συνδέεται μέσω ενός ασύρματου δικτύου, και το Chromocast είναι συμβατό με διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές για χρήση τους στην TV.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…