Πώς να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα του WhatsApp πριν τα στείλετε

whatsapp_logo_mikrofon

Σας αρέσει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp στέλνοντας φωνητικά μηνύματα; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Σας έχει τύχει να καταγράψετε ένα φωνητικό μήνυμα στο WhatsApp, αλλά να μην είστε σίγουροι για το περιεχόμενο του; Ή μήπως το μήνυμα σας διακόπηκε επειδή κάποιος σας πήρε τηλέφωνο; Τώρα μπορείτε να το ακούσετε οποιοδήποτε φωνητικό μήνυμα θέλετε πριν το στείλετε στο συνομιλητή σας.

Η τελευταία ενημέρωση του WhatsApp δίνει στους χρήστες της τη δυνατότητα να κάνουν αναπαραγωγή των φωνητικών τους μηνυμάτων πριν τα στείλουν στο συνομιλητή τους. Αν όμως για κάποιο λόγο χρσιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και πηγαίνετε στη συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε το φωνητικό μήνυμα.
  • Ξεκινήστε να καταγράφετε το φωνητικό σας μήνυμα, πατώντας παρατεταμένο το εικονίδιο με το μικρόφωνο δίπλα στο πεδίο του κειμένου.
  • Κατά την εγγραφή του μηνύματος, πατήστε το βέλος για έξοδο από τη συνομιλία, που βρίσκεται επάνω δεξιά στην οθόνη σας.
  • Μπείτε ξανά στη συνομιλία και θα δείτε πως το φωνητικό σας μήνυμα έχει αποθηκευτεί. Επιπλέον, θα δείτε πως έχετε τρεις επιλογές: να το στείλετε, να το ακούσετε ή να το διαγράψετε.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο στις συνομιλίες σας μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Αν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το WhatsApp στο Android σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι ίσως η μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας μέσω, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, όταν βρίσκονται συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Βρείτε τους φίλους σας και στείλτε μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, απογειώνοντας τις συνομιλίες σας!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…