Πώς να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα του WhatsApp πριν τα στείλετε

whatsapp_logo_mikrofon

Σας αρέσει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp στέλνοντας φωνητικά μηνύματα; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Σας έχει τύχει να καταγράψετε ένα φωνητικό μήνυμα στο WhatsApp, αλλά να μην είστε σίγουροι για το περιεχόμενο του; Ή μήπως το μήνυμα σας διακόπηκε επειδή κάποιος σας πήρε τηλέφωνο; Τώρα μπορείτε να το ακούσετε οποιοδήποτε φωνητικό μήνυμα θέλετε πριν το στείλετε στο συνομιλητή σας.

Η τελευταία ενημέρωση του WhatsApp δίνει στους χρήστες της τη δυνατότητα να κάνουν αναπαραγωγή των φωνητικών τους μηνυμάτων πριν τα στείλουν στο συνομιλητή τους. Αν όμως για κάποιο λόγο χρσιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και πηγαίνετε στη συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε το φωνητικό μήνυμα.
  • Ξεκινήστε να καταγράφετε το φωνητικό σας μήνυμα, πατώντας παρατεταμένο το εικονίδιο με το μικρόφωνο δίπλα στο πεδίο του κειμένου.
  • Κατά την εγγραφή του μηνύματος, πατήστε το βέλος για έξοδο από τη συνομιλία, που βρίσκεται επάνω δεξιά στην οθόνη σας.
  • Μπείτε ξανά στη συνομιλία και θα δείτε πως το φωνητικό σας μήνυμα έχει αποθηκευτεί. Επιπλέον, θα δείτε πως έχετε τρεις επιλογές: να το στείλετε, να το ακούσετε ή να το διαγράψετε.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο στις συνομιλίες σας μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Αν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το WhatsApp στο Android σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

  1. WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι ίσως η μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας μέσω, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, όταν βρίσκονται συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Βρείτε τους φίλους σας και στείλτε μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, απογειώνοντας τις συνομιλίες σας!

Οι Καλύτερες Εφαρμογές AI για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως οι λειτουργίες του θα αλλάξουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Από τη δημιουργία αυτόματων κειμένων, μέχρι τη λύση προβλημάτων και τον σχεδιασμό εικόνων, οι λειτουργίες των εφαρμογών ΑΙ δί…

Πώς να Διαγράψετε Επαφές στο Telegram των Android

Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, συγχρονίζουν αυτόματα τις επαφές του τηλεφώνου σας ή ακόμη και τις επαφές σας σε άλλες εφαρμογές. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να αφαιρέσετε μια επαφή από τη λίστα σας στο Telegram; Η δημοφιλής εφαρμογή …

Πώς να Αποκρύψετε Δημοσιεύσεις από Κάποιον στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο με τους ακόλουθούς σας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να αποκρύψετε περιεχόμενο από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη της εφαρμογής; Το Instagram δεν σας επ…

Πώς να Αποκτήσετε Περισσότερες Προβολές στο TikTok

Θέλετε να γίνετε ακόμη πιο δημοφιλείς στην εφαρμογή του TikTok; Δοκιμάστε μερικά από τα εύκολα κόλπα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό για το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο! Η εφαρμογή του TikTok έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, και μαζί με το Instagram, είναι μία από τις …

Πώς να Αποκρύψετε τους Ακόλουθούς σας στο Instagram

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα σας στην εφαρμογή του Instagram, ίσως να αναζητάτε τρόπους απόκρυψης της λίστας των ακόλουθών σας. Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε δύο εύκολους τρόπους για να κρατήσετε τη λίστα των ακόλουθών σας μακριά από αδιάκριτα μάτια. Η εφαρμο…