Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ομάδες με περιορισμούς στο WhatsApp

kak_nayti_gruppu_v_vatsape_1-680x292

Θέλετε να δημιουργήσετε ομάδες με περιορισμούς στο WhatsApp; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial!

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες της να επικοινωνούν σε ομαδικές συνομιλίες. Κάθε χρήστης, έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ομάδες και να στέλνει μηνύματα σε περισσότερους από έναν χρήστες. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και διαφημιστικών που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους χρήστες.

Για το λόγο αυτό το WhatsApp δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργήσουν ομάδες με περιορισμένα δικαιώματα, επιτρέποντας στο διαχειριστή της ομάδας να τροποποιήσει τις πληροφορίες μιας ομάδας ή ακόμη και να κλειδώσει μια ομάδα.

Περιορισμός πληροφοριών ομάδας

Η νέα λειτουργία του WhatsApp προστατεύει το περιεχόμενο μιας ομάδας, επιτρέποντας μόνο στους διαχειριστές να τροποποιήσουν τις πληροφορίες της ομάδας. Τί σημαίνει αυτό; Όποιος οριστεί διαχειριστής, θα είναι και υπεύθυνος για πληροφορίες όπως το όνομα της ομάδας. Για να περιορίσετε τις πληροφορίες της ομάδας κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την ομάδα του WhatsApp και πατήστε πάνω στο όνομά της.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις Ομάδας > Επεξεργασία πληροφοριών. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιλέξετε αν θέλετε να επιτρέπεται η διαχείριση από όλους ή μόνο από τους διαχειριστές.
  • Αν επιλέξετε «Μόνο οι διαχειριστές» τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα λάβουν μια ενημέρωση, γνωρίζοντας πως δεν είναι πλέον σε θέση να επεξεργαστούν τις πληροφορίες της ομάδας σας.

Περιορισμός μηνυμάτων ομάδας

Η άλλη λειτουργία περιορισμού έχει να κάνει με την αποστολή μηνυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές του να ενεργοποιήσουν την επιλογή αποκλειστικής αποστολής μηνυμάτων. Για να περιορίσετε την αποστολή μηνυμάτων στην ομάδα κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την ομάδα του WhatsApp και πατήστε πάνω στο όνομά της.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις Ομάδας > Αποστολή μηνυμάτων. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιλέξετε ποιος θα μπορεί να στέλνει μηνύματα στην ομάδα.
  • Αν επιλέξετε «Μόνο οι διαχειριστές» τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα λάβουν μια ενημέρωση, γνωρίζοντας πως δεν είναι πλέον σε θέση να στέλνουν μηνύματα στην ομάδα σας.

Ελπίζουμε οι νέες αυτές λειτουργίες να σας φανούν χρήσιμες. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας του WhatsApp, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι ίσως η μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας μέσω, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, όταν βρίσκονται συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Βρείτε τους φίλους σας και στείλτε μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, απογειώνοντας τις συνομιλίες σας!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…