Πώς να αποκρύψετε την κατάσταση σύνδεσης στο WhatsApp του Android σας

Image for Πώς να αποκρύψετε την ώρα σύνδεσης στο WhatsApp του Android σας

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι αν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα στο WhatsApp, σας έχουμε τη λυση: αποκρύψτε την online κατάστασή σας ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω tutorial!

Μπορεί να θέλετε να μένετε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τί γίνεται όμως όταν στη λίστα των φίλων σας στο WhatsApp συμπεριλαμβάνονται και κάποια ανεπιθύμητα πρόσωπα; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε τώρα να αποκρύψετε την κατάσταση σας από όλους ή μόνο από κάποιες επαφές.

Screen Shot 2018-07-23 at 17.34.55

Απλά κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια βρείτε και επιλέξτε Λογαριασμός και εκεί θα δείτε την επιλογή Απόρρητο που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.
  • Πατώντας απόρρητο θα εμφανιστείτε στην οθόνη σας μια λίστα επιλογών με τον τίτλο Ποιος μπορεί να δει τις πληροφορίες μου. Θα παρατηρήσετε πως οι περισσότερες ρυθμίσεις έχουν ως προεπιλεγμένη ρύθμιση την επιλογή Όλοι.
  • Κάνοντας κλικ στην επιλογή Κατάσταση για το ποιος μπορεί να δει την κατάστασή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ όλων των επαφών, των επαφών που θα επιλέξετε ή την επιλογή κανένας.
  • Κάντε την επιλογή που επιθυμείτε και είστε έτοιμοι!

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας, όποτε το επιθυμείτε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp στο Android σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…