Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να ελαττώσετε τη χρήση των κοινωνικών δικτύων;

Image for Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να ελαττώσετε τη χρήση των κοινωνικών δικτύων;

Χρησιμοποιείτε καθημερινά τα κοινωνικά δίκτυα; Περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο στις εφαρμογές επικοινωνίας απ” όσο θα θέλατε; Η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σταματήσετε από αυτήν τη βλαβερή συνήθεια!

Αν μόλις ξυπνάτε η πρώτη σας κίνηση είναι να ελέγξετε τα νέα του Facebook ή τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι φίλοι σας στο Instagram, ίσως να αντιμετωπίζετε ένα μικρό πρόβλημα εξάρτησης από τα κοινωνικά δίκτυα. Οι περισσότεροι χρήστες Android τσεκάρουν τα κοινωνικά δίκτυα πάνω από 120 φορές την ημέρα, κι αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ίσως να θέλετε να ελλατώσετε αυτήν τη συνήθεια.

Οι κατασκευαστές εφαρμογών πρωτοπορούν για ακόμη μία φορά, προσφέροντας μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία, που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το χρόνο που περνάτε στα κοινωνικά δίκτυα. Βρείτε παρακάτω τις κορυφαίες εφαρμογές του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς και κατεβάστε τες εντελώς δωρεάν από τη σελίδα του AndroidList.

  1. QualityTime - My Digital Diet

    QualityTime – My Digital Diet

    Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εφαρμογές του είδους της, που σας προσφέρει στατιστικά στοιχεία για το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Μάθετε πόσες φορές το ανοίγετε, το χρόνο που περνάτε στο διαδίκτυο, καθώς και τις εφαρμογές που επισκέπτεστε πιο συχνά. Καθορίστε ένα όριο, λάβετε ειδοποιήσεις όταν το περνάτε και ελλατώστε οριστικά τη χρήση του Android σας.

  2. BreakFree Cell Phone Addiction

    BreakFree Cell Phone Addiction

    Η εφαρμογή αυτή καταγράφει το πότε ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας και υπολογίζει το συνολικό χρόνο που ξοδεύετε όταν ελέγχετε το κινητό σας. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο παρουσιάζει καλοσχεδιασμένα γραφικά με στατιστικά στοιχεία χρήσης του Android σας, και με πληροφορίες για το χρόνο των κλήσεών σας, αλλά και της χρήσης των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

  3. SaveMyTime - Time Tracker

    SaveMyTime – Time Tracker

    Το SaveMyTime από την άλλη, είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας. Το εύχρηστο αυτό εργαλείο, θα μεταμορφώσει την οθόνη της συσκευής σας, προσθέτοντας ένα περιβάλλον που σας ρωτά τι κάνατε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απαντήστε και λάβετε στατιστικά στοιχεία για να ελλατώσετε κάθε κακή συνήθεια.

  4. Forest: Stay focused

    Forest: Stay focused

    Το Forest είναι μια εφαρμογή παραγωγικότητας που θα σας βοηθήσει να σταματήσετε την άσκοπη χρήση εφαρμοφών και παιχνιδιών, ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στις σημαντικότερες εργασίες σας. Ο τρόπος λειτουργίας της είναι απλός: φυτέψτε ένα σπόρο και δείτε τον να μεγαλώνει σε δέντρο ή και δάσος, για όσο χρονικό διάστημα δε χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα!

  5. AppBlock - Stay Focused

    AppBlock – Stay Focused

    Τέλος, αν δοκιμάσετε όλες τις παραπάνω εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα, τότε μπορείτε πάντα να κατεβάσετε μια εφαρμογή μπλοκαρίσματος, όπως το AppBlock. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να μπλοκάρετε προσωρινά κοινωνικά δίκτυα, email, εφαρμογές, αλλά και εθιστικά παιχνίδια, που τραβούν όλη σας την προσοχή, ώστε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι σημαντικό έχετε να κάνετε.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…