Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή εκκαθάρισης για Android;

Image for Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή εκκαθάρισης για Android;

Θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήσης του Android σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή εκκαθάρισης που θα κάνει το κινητό σας σαν καινούριο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εφαρμογές!

Η συνεχής χρήση των Android μας και η αποθήκευση δεδομένων στη μνήμη cache τους μπορεί να κάνουν τη συσκευή μας πιο αργή και να να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας. Γι” αυτό όμως υπάρχουν οι εφαρμογές εκκαθάρισης! Το Google Play είναι γεμάτο με χρήσιμα εργαλεία, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας, για να κάνετε το κινητό σας να λειτουργεί σαν καινούριο!

Η ομάδα μας συγκέντρωσε για εσάς τις πέντε καλύτερες εφαρμογές εκκαθάρισης για το Android σας, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε τώρα από το AndroidList!

  1. Cache Cleaner-DU Speed Booster

    Cache Cleaner-DU Speed Booster

    Το DU Speed Booster είναι η πρώτη εφαρμογή που σας προτείνουμε, η οποία θα δώσει στο κινητό μέχρι και 60% μεγαλύτερη ταχύτητα. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα καθαρίσει αυτόματα το smartphone σας από άχρηστα αρχεία, θα διαχειριστεί αποτελεσματικά τις εφαρμογές που τρέχουν στο κινητό, θα κάνει αποτελεσματικές σαρώσεις, ώστε να ελευθερώσει μνήμη και να απογειώσει τη συσκευή σας!

  2. Clean Master Phone Boost

    Clean Master Phone Boost

    Το Clean Master είναι μία δημοφιλής εφαρμογή στους χρήστες Android, καθώς βοηθάει στον εντοπισμό και τερματισμό διεργασιών που καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο στη μνήμη σας, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα της συσκευής σας. Το δωρεάν αυτό εργαλείο θα σκανάρει το κινητό σας και θα εντοπίσει τις διεργασίες που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στη μνήμη, ώστε να τις απενεργοποιήσετε.

  3. GO Speed (Clean Boost Free)

    GO Speed (Clean Boost Free)

    Το GO Speed είναι επίσης μια αποτελεσματική εφαρμογή που υπόσχεται να σας βοηθήσει να βελτιώστε την απόδοση του Android σας. Η εφαρμογή θα διαγράψει άχρηστα αρχεία και δεδομένα που δε χρησιμοποιήσει, αυξάνοντας την ταχύτητά σας έως και 60%. Δείτε το χώρο που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές στη μνήμη σας, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και κάντε μια αποτελεσματική εκκαθάριση.

  4. Power Clean -Phone Cleaner & Speed Booster Utility

    Power Clean -Phone Cleaner & Speed Booster Utility

    Το εύχρηστο αυτό εργαλείο αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να  αφαιρέσουν παλιά αρχεία και δεδομένα από τη μνήμη cache του Android τους. Κατεβάστε τη δωρεάν αυτή εφαρμογή και αφήστε την να εντοπίσει και να απενεργοποιήσει τις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείτε, καθαρίζοντας έτσι αποτελεσματικά τη μνήμη σας, αλλά και το φάκελο λήψεων του κινητού σας.

  5. All-In-One Toolbox (καθαρός)

    All-In-One Toolbox (καθαρός)

    Τέλος, το πολυεργαλείο All-In-One είναι μια ακόμη εφαρμογή που θα βελτιώσει αισθητά τη λειτουργία του Android σας. Εκτός του ότι καθαρίσει τη μνήμη της συσκευής σας από περιττά δεδομένα, θα διαγράψει το ιστορικό σας, θα κάνει εκκαθάριση των αρχείων APK που έχετε αποθηκευμένα στη συσκευή σας και θα εντοπίσει περιττά αρχεία και εφαρμογές για να διαγράψετε ό,τι δε χρειάζεστε.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…