Πώς να στείλετε μηνύματα WhatsApp χωρίς να προσθέσετε μια επαφή

Image for Πώς να στείλετε μηνύματα WhatsApp χωρίς να προσθέσετε μια επαφή

Το WhatsApp είναι μια κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας, που έχει αντικαταστήσει κατά πολύ τον παραδοσιακό τρόπο επικοινωνίας με SMS. Το κορυφαίο προτέρημα όμως των κοινών SMS είναι η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων ακόμη και σε επαφές που δεν έχετε καταχωρήσει.

Η προσθήκη μιας νέας επαφής παίρνει λίγα δευτερόλεπτα, τί γίνεται όμως όταν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που δε θέλετε να αποθηκεύσετε το νούμερό του; Πολύ απλά, μπορείτε να χρησιμοποιησέτε ένα εργαλείο, που θα σας επιτρέψει να στέλνετε μηνύματα μέσω του WhatsApp, χωρίς να χρειαστεί να αποθηκεύετε κάθε φορά την επαφή.

Εμείς σας προτείνουμε το Click2Chat WhatsApp, μια εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε με ευκολία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ξεκινήστε να συνομιλείτε χωρίς να πρέπει να αποθηκεύσετε τα νούμερα.

Χρήση του Click2Chat WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp θα ενθουσιαστούν με αυτό το βοηθητικό εργαλείο, που επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων κειμένου στις περισσότερες χώρες του κόσμου, προσφέροντας επιλέον χρήσιμες λειτουργίες, όπως την αποστολή αυτόματων αστείων. Απλά κάντε τα εξής:

  • Κάντε λήψη της εφαρμογής και επιλέξτε τη χώρα σας
  • Προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμα, καθώς και το κείμενο που θέλετε και πατήστε Αποστολή.
  • Αν είναι η πρώτη φορά που στέλνετε μήνυμα σε αυτόν τον αριθμό, το WhatsApp θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την αποστολή.

Τόσο απλό! Μια επιπλέον ενδιαφέρουσα λειτουργία της εφαρμογής αυτής, είναι η δυνατότητα προβολής όλων των WhatsApp Stories των επαφών σας! Καλό ε;

Εναλλακτικές μέθοδοι

Αν τώρα δε θέλετε να κατεβάσετε μια επιπλέον εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Χρησιμοποιήστε το built-in dialer app του Android σας, προσθέτοντας τον αριθμό στον οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμα. Στη συνέχεια πατήστε τις τρεις τελίτσες, επιλέξτε Αποστολή μηνύματος και στη συνέχεια διαλέξτε Αποστολή μέσω WhatsApp. Απλώς γράψτε το μήνυμα και πατήστε Αποστολή. Να θυμάστε, πως η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε κάποιες συσκευές Android.
  • Τέλος, μπορείτε πάντα να προσθέσετε το νούμερο που θέλετε σε ένα γκρουπ του WhatsApp, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε προσθήκη επαφής. Μπείτε στο γκρουπ που θέλετε και πατήστε Προσθήκη συμμετέχοντα.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να απογειώσει τον τρόπο επικοινωνίας σας με τη δημοφιλή εφαρμογή! Βρείτε παρακάτω το WhatsApp και κατεβάστε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν στο Android σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…