Πώς να αποκρύψετε την ώρα σύνδεσης στο WhatsApp του Android σας

Image for Πώς να αποκρύψετε την ώρα σύνδεσης στο WhatsApp του Android σας

Σας ενοχλεί που κάθε επαφή σας στο WhatsApp μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σας, βλέποντας πότε είστε και πότε δεν είστε συνδεδεμένοι; Μην ανησυχείτε! Τώρα μπορείτε να απανεργοποιήσετε την ώρα σύνδεσης στο WhatsApp του Android σας, ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω tutorial!

Η λειτουργία απόκρυψης της ώρα σύνδεσης μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα στο Android σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου της συσκευής σας, με τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω. Μόνο να θυμάστε, πως αν απενεργοποιήσετε την ώρα σύνδεσής σας, δε θα μπορείτε να βλέπετε τις ώρες σύνδεσης των άλλων χρηστών του WhatsApp.

Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο κινητό, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια βρείτε και επιλέξτε τις Πληροφορίες Λογαριασμού, απ” όπου μπορείτε να αλλάζετε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στο λογαριασμό σας.
  • Εκεί θα βρείτε την επιλογή Ιδιωτικότητα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.
  • Στη συνέχεια θα εμφανιστείτε στην οθόνη σας μια λίστα επιλογών με τον τίτλο «Ποιος μπορεί να βλέπει τις προσωπικές μου πληροφορίες«. Θα παρατηρήσετε πως οι περισσότερες ρυθμίσεις έχουν ως προεπιλεγμένη ρύθμιση την επιλογή «Όλοι«.
  • Κάνοντας κλικ στην επιλογή για το ποιος μπορεί να δει την ώρα σύνδεσής σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ όλων των επαφών, των επαφών που θα επιλέξετε ή την επιλογή κανένας.
  • Αν επιλέξετε να αποκρύψετε την ώρα σύνδεσής σας, θα παρατηρήσετε πως δε θα βλέπετε τις ώρες σύνδεσης των επαφών σας, αλλά κι αυτές δε θα βλέπουν τη δική σας ώρα. Το μόνο που θα φαίνεται είναι η λέξη Online κάτω από το όνομά σας όταν είστε συνδεδεμένοι, ώστε να γνωρίζουν οι επαφές σας πως είστε διαθέσιμοι για επικοινωνία.

Απλό, έτσι δεν είναι; Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας, όποτε το επιθυμείτε. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις για άλλα χρήσιμα tutorials και άρθρα! Αν δε χρησιμοποιείτε το WhatsApp, μπορείτε να το δοκιμάσετε κατεβάζοντάς το δωρεάν στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…