Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Torrent για Android: BitTorrent® Pro, µTorrent®

IMAGE FOR Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Torrent για Android: BitTorrent® Pro, µTorrent®, FuTorrent

Σας αρέσει να βλέπετε όλες τις τελευταίες ταινίες και σειρές στο Android σας; Θέλετε να μάθετε πως να κατεβάζετε torrent στη συσκευή σας; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές, λίγες ώρες μετά την πρώτη κυκλοφορία τους, όπου κι αν βρισκόμαστε στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε ένα torrent με το περιεχόμενο που θέουμε να δούμε και να το κατεβάσουμε στο Android μας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πέντε καλύτερες εφαρμογές για αναζήτηση και λήψη torrent που θα μεταμορφώσουν το Android σας σε οθόνη κινηματογράφου. Διαλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει, αναζητήστε την ταινία ή τη σειρά που επιθυμείτε και παρακολουθήστε την στη συσκευή σας, ακόμη και εκτός σύνδεσης. Αλλά πάντα να θυμάστε πως η πειρατεία τιμωρείται αυστηρά σε κάποιες χώρες!

  1. BitTorrent® Pro - Torrent App

    BitTorrent® Pro – Torrent App

    Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εφαρμογές λήψης torrent σε Androids και όχι μόνο! Η δημοφιλής αυτή εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να κατεβάσετε τα πολυμέσα που επιθυμείτε, με μόνο προϋπόθεση να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο wifi. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει νόμιμο περιεχόμενο για να ανακαλύψετε ανεξάρτητους καλλιτέχνες και μοναδική μουσική.

  2. µTorrent®- Torrent Downloader

    µTorrent®- Torrent Downloader

    Το μTorrent Beta ® είναι ένα επίσης λειτουργικό εργαλείο για torrents, που ακολουθεί τη φιλοσοφία του BitTorrent, καθώς μοιράζονται τους ίδιους κατασκευαστές, με τη δυνατότητα αναζήτησης και λήψης των αρχείων που θέλετε στο Android σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά του επιθυμητού αρχείου, να ορίσετε τη θέση αποθήκευσης και να κάνετε τη λήψη!

  3. Flud - Torrent Downloader

    Flud – Torrent Downloader

    Η καλοσχεδιασμένη αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα όμορφο και καλά οργανωμένο περιβάλλον, για να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία torrent. Επιλέξτε ανάμεσα σε μουσική, ταινίες, σειρές, προγράμματα και άλλου είδους αρχεία και ξεκινήστε τη λήψη. Η εφαρμογή επιτρέπει τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος με όμορφα θέματα και προσφέρει μεγάλη ποικιλία αρχείων.

  4. FuTorrent

    FuTorrent

    Μια ακόμη δημοφιλής επιλογή για λήψεις torrent είναι και το FuTorrent. Πρόκειται για μια επίσης προσεκτικά σχεδιασμένη εφαρμογή, που προσφέρει μια μεγάλη βάση δεδομένων με αρχεία torrent για να βρείτε ό,τι ψάχνετε. Αποθηκεύστε βίντεο στη συσκευή σας, κάντε άμεση προβολή και βρείτε το περιεχόμενο που θέλετε, από την έξυπνη λειτουργία αναζήτησης που θα βρείτε στην εφαρμογή.

  5. Vuze Torrent Downloader

    Vuze Torrent Downloader

    Για το τέλος κρατήσαμε μια εφαρμογή λήψεων  που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Android smartphone ή το tablet σας. Το Vuze διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές, καθώς πρόκειται για την ελαφρύτερη εφαρμογή του είδους της. Κάντε γρήγορη αναζήτηση, οργανώστε τα αρχεία σας όπως επιθυμείτε, μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και βρείτε όλων των ειδών τα torrent με ένα κλικ!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…