Πώς να βρείτε και να ορίσετε ήχους κλήσης στο WhatsApp

Image for Όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εφαρμογή του WhatsApp ως κύριο μέσo επικοινωνίας για τις συζητήσεις τους. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία χρηστών, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial, που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε με ξεχωριστό τρόπο τους ήχους κλήσης σας στο δημοφιλές δίκτυο επικοινωνίας. Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά μπορείτε να επίλεξτε διάφορους ήχους κλήσης, μέσα από εφαρμογές που προσφέρουν ποικιλία ήχων ή ακόμη και να επιλέξετε διαφορετικούς ήχους κλήσης για τις αγαπημένες σας επαφές. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Ανοίξτε την εφαρμογή Πηγαίνετε στις Επαφές και επιλέξτε την επαφή για την οποία θέλετε να διαλέξετε έναν ξεχωριστό ήχο κλήσης Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Προβολή Επαφής Στη συνέχεια πατήστε Διαμόρφωση ειδοποιήσεων Τσεκάρετε το κουτάκι στην επιλογή Χρήση διαμορφωμένων ειδοποιήσων και στη συνέχεια επιλέξτε τον ήχο που θέλετε από τις επιλογές που θα βρείτε στη λίστα. Να θυμάστε πως μπορείτε να αυξήσετε την ποικιλία επολογών, κατεβάζοντας μια εφαρμογή ήχων κλήσης, όπως το Zedge που θα βρείτε παρακάτω. Αν τώρα θέλετε να ορίσετε έναν κοινό ήχο κλήσης για όλες σας τις επαφές ή να διαμορφώσετε τον ήχο ειδοποιήσεων για συζητήσεις σε συγκεκριμένες ομάδες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Ανοίξτε την εφαρμογή Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και στη συνέχεια τις Ρυθμίσεις Πηγαίνετε στις Ειδοποιήσεις. Στις Ειδοποιήσεις Μηνυμάτων μπορείτε να αλλάξετε το γενικό ήχο, ενώ στις Ειδοποιήσεις Ομάδας, τον ήχο για την ομάδα που θα επιλέξετε. Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο! Παρακάτω θα βρείτε την εφαρμογή Zedge, η όποια σας προσφέρει μια ποικιλία ήχων κλήσης για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το AndroidList. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers Το Zedge είναι μια εφαρμογή διαμόρφωσης ήχων και φόντων στο Android σας, που σας επιτρέπει να ορίσετε ήχους, ειδοποιήσεις, ταπετσαρίες, να κατεβάσετε παιχνίδια, να οργανώσετε εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας και να προσθέσετε widgets, δίνοντας μια προσωπική νότα στην εμφάνιση της συσκευής σας! Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εφαρμογή του WhatsApp ως κύριο μέσo επικοινωνίας για τις συζητήσεις τους. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία χρηστών, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial, που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε με ξεχωριστό τρόπο τους ήχους κλήσης σας στο δημοφιλές δίκτυο επικοινωνίας.

Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά μπορείτε να επίλεξτε διάφορους ήχους κλήσης, μέσα από εφαρμογές που προσφέρουν ποικιλία ήχων ή ακόμη και να επιλέξετε διαφορετικούς ήχους κλήσης για τις αγαπημένες σας επαφές. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή
  • Πηγαίνετε στις Επαφές και επιλέξτε την επαφή για την οποία θέλετε να διαλέξετε έναν ξεχωριστό ήχο κλήσης
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Προβολή Επαφής
  • Στη συνέχεια πατήστε Διαμόρφωση ειδοποιήσεων
  • Τσεκάρετε το κουτάκι στην επιλογή Χρήση διαμορφωμένων ειδοποιήσων και στη συνέχεια επιλέξτε τον ήχο που θέλετε από τις επιλογές που θα βρείτε στη λίστα. Να θυμάστε πως μπορείτε να αυξήσετε την ποικιλία επολογών, κατεβάζοντας μια εφαρμογή ήχων κλήσης, όπως το Zedge που θα βρείτε παρακάτω.

Αν τώρα θέλετε να ορίσετε έναν κοινό ήχο κλήσης για όλες σας τις επαφές ή να διαμορφώσετε τον ήχο ειδοποιήσεων για συζητήσεις σε συγκεκριμένες ομάδες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή
  • Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και στη συνέχεια τις Ρυθμίσεις
  • Πηγαίνετε στις Ειδοποιήσεις.
  • Στις Ειδοποιήσεις Μηνυμάτων μπορείτε να αλλάξετε το γενικό ήχο, ενώ στις Ειδοποιήσεις Ομάδας, τον ήχο για την ομάδα που θα επιλέξετε.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο! Παρακάτω θα βρείτε την εφαρμογή Zedge, η όποια σας προσφέρει μια ποικιλία ήχων κλήσης για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το AndroidList.

  1. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Το Zedge είναι μια εφαρμογή διαμόρφωσης ήχων και φόντων στο Android σας, που σας επιτρέπει να ορίσετε ήχους, ειδοποιήσεις, ταπετσαρίες, να κατεβάσετε παιχνίδια, να οργανώσετε εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας και να προσθέσετε widgets, δίνοντας μια προσωπική νότα στην εμφάνιση της συσκευής σας! Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…