Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα του WhatsApp στο Android σας

Σας έχει τύχει να σβήσετε κάποιο μήνυμα και να το μετανιώσετε; Ευχόσασταν να υπήρχε ένας τρόπος να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα του WhatsApp στο Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε!

Στο παρακάτω tutorial θα μάθετε πως μπορείτε να βρείτε τα μηνύματα που σβήσατε και να τα επαναφέρετε στο κινητό σας, μέσω Google Drive ή μέσω μιας εφαρμογής backup. Επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε και δείτε τα WhatsApp μηνύματά σας στην οθόνη του smartphone σας.

Backup με Google Drive

Ο πρώτος, και πιο εύκολος τρόπος, είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Drive. Το χρήσιμο εργαλείο της Google σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τα δεδομένα των συνομιλιών σας στο WhatsApp, ώστε να μη χάνετε κανένα από τα μηνύματά σας όταν αλλάζετε συσκευές. Για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του WhatsApp στο Google Drive ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το WhatsApp.
  • Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνομιλίες > Backup συνομιλιών.
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε άμεσο backup ή να επιλέξτε το backup στο Google Drive.
  • Αν δεν έχετε λογαρισμό Google πατήστε Προσθήκη Λογαριασμού.
  • Τέλος επιλέξτε Back up over και το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε για να κάνετε το backup. Αν χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας, μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Να θυμάστε πως το πρώτο backup ενδέχεται να έχει αρκετή διάρκεια, γι” αυτό καλό θα ήταν να βάλετε τη συσκευή σας να φορτίζει. Επιπλέον, κάθε φορά που κάνετε backup των συνομιλιών σας, να έχετε στο νου σας πως οι προηγούμενες συνομιλίες σας θα διαγράφονται.

Backup με εφαρμογή διαχείρισης

Αν τώρα θέλετε να κάνετε backup όλων των συνομιλιών σας μπορείτε πάντα να κατεβάσετε ένα εργαλείο διαχείρισης, όπως το App Backup Restore, που θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κατεβάστε το εργαλείο διαχείρισης που θέλετε.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε το sdcard/WhatsApp/Databases. Αν τα δεδομένα δεν είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SD, αναζητήστε στην εσωτερική μνήμη ή στην κύρια μνήμη.
  • Αναζητήστε τη συνομιλία που θέλετε να αποθηκεύσετε από το msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt12 to msgstore.db.crypt12.
  • Κάντε απεγκατάσταση του WhatsApp.
  • Εγκαταστήστε το ξανά.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Ανάκτηση όταν σας ζητηθεί.

Τόσο απλά! Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσετε να ανακτήσετε κάθε μήνυμα που μπορεί να διαγράψατε. Αν δε χρησιμοποιείτε το WhatsApp, μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι ίσως η μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας για συνομιλίες μέσω μηνυμάτων, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, όταν βρίσκονται συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Βρείτε τους φίλους σας και στείλτε μηνύματα, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, απογειώνοντας τις συνομιλίες σας!

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…