5 Κόλπα για το Facebook που μπορεί να μην ξέρετε!

Image for 5 Κόλπα για το Facebook που μπορεί να μην ξέρετε!

Είστε λάτρεις του Facebook; Σας αρέσει να κρατάτε επαφή με τους φίλους σας μέσω του Messenger; Tο άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους χρήστες Android σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Κάποιοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να ενημερώνονται για την επικαιρότητα, κάποιοι για να διαφημίζουν τη δουλειά τους και όλοι μας λίγο-πολύ για να μοιραζόμαστε τις ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Αν νομίζετε πως ξέρετε όλες τις λειτουργίες του Facebook, γελιέστε! Η αγαπημένη εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές που δεν είναι τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό. Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πέντε κορυφαίες λειτουργίες, που θα απογειώσουν την επικοινωνία σας και θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας!

Στείλτε GIF στις συνομιλίες σας

Σας έχει τύχει να λάβετε κάποιο αστείο GIF από κάποιον φίλο σας και αναρωτιέστε πως σας το έστειλε; Είναι απλό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το σύμβολο + και στη συνέχεια να επιλέξετε μία από τις GIF επιλογές που σας προσφέρονται. Απλά πληκτρολογήστε τη λέξη κλειδί που θέλετε, επιλέξτε το GIF που προτιμάτε και κάντε τις συνομιλίες σας πιο διασκεδαστικές!

Στείλτε φωνητικά μηνύματα

Αν τώρα δεν προλαβαίνετε να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα, αλλά θέλετε να απαντήσετε στο συνομιλητή σας, μπορείτε να στείλετε ένα ηχογραφημένο φωνητικό μήνυμα. Απλά πατήστε το σύμβολο με το μικρόφωνο, ηχογραφήστε το μήνυμά σας, ακούστε το και στείλτε το στο συνομιλητή σας!

Αποστολή τοποθεσίας

Μια ακόμη επιλογή που έχετε είναι να στείλετε την τρέχουσα τοποθεσία σας στο συνομιλητή σας. Πατήστε το σύμβολο + που εμφανίζεται δίπλα στο κουτί του κειμένου και επιλέξετε Τοποθεσία. Η εφαρμογή θα εντοπίσει αυτόματα την τοποθεσία σας μέσω του GPS της συσκευής σας και στη συνέχεια μπορείτε να τη στείλετε στους φίλους σας.

Χρησιμοποιήστε το Messenger στον Η/Υ

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Messenger στο κινητό σας, αλλά ίσως να μην ξέρετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες και το περιβάλλον της εφαρμογής και στον υπολογιστή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Messenger.com και να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας κάθε στιγμή.

Αποστολή αρχείων

Τέλος, μία ακόμη δυνατότητα που έχετε είναι να στέλνετε αρχεία στους συνομιλητές σας. Απλά πατήστε το σύμβολο + και επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να στείλετε. Τικάρετε τις φωτογραφίες ή τα άλλα αρχεία που θέλετε και στείλτε ό,τι επιλέξετε στους συνομιλήτες.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Messenger κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακόλουθει:

  1. Messenger

    Messenger

    Το Facebook Messenger είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο Facebook γρήγορα και εύκολα. Γράψτε μηνήματα, κάντε κλήσεις, στείλτε φωνητικά μηνύματα, μοιραστείτε φωτογραφίες, και όλα αυτά εντελώς δωρεάν, μεμονωμένα ή σε ομάδα.

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…