Πώς να δημιουργήσετε Instagram Stories σαν επαγγελματίες

Image for Πώς να δημιουργήσετε Instagram Stories σαν επαγγελματίες

Είστε λάτρεις του Ιnstagram; Θέλετε να δημιουργήσετε Instagram Stories σαν αυτές των αγαπημένων σας χρηστών; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, που ανήκει στην οικογένεια του Facebook, εξελίσσεται συνεχώς προσφέροντας νέες λειτουργίες με κάθε ενημέρωση. Αν σας αρέσει να περιγράφετε την ημέρα σας και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ακόλουθούς σας με τις ιστορίες σας, δείτε τα βήματα που συγκεντρώσαμε για εσάς. Μάθετε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Instagram Stories και γίνετε αστέρι του Instagram!

Τί είναι τα Instagram Stories;

Τα Instagram Stories θυμίζουν κατά πολύ το Snapchat και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσετε την ημέρα σας μέσα από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο, που θα φαίνονται για διάστημα κάποιων ωρών στην αρχική σελίδα των ακόλουθών σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε φίλτρα και εφέ, ακόμη και κείμενα και λεζάντες που να περιγράφουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πώς δημιουργώ Stories;

Για να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και να πάτε πάνω αριστερά, όπου θα βρείτε την εικόνα προφίλ σας και ακριβώς δίπλα ένα σύμβολο +. Πατώντας το σύμβολο αυτό θα ανοίξετε την κάμερα και θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη φορά της κάμερας. Για να τραβήξετε φωτογραφία πατήστε μια φορά και για βίντεο πατήστε παρατεταμένα.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα δείτε πως θα εμφανιστεί η ένδειξη “Your Story” στην οθόνη σας και ένα κουμπί αποστολής, που θα σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε την ιστορία σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να τη δημοσιεύσετε σε όλους τους ακόλουθούς σας.

Image for Πώς να δημιουργήσετε Instagram Stories σαν επαγγελματίες

Πώς προσθέτω φίλτρα;

Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε εφέ στα βίντεο ή φίλτρα στις φωτογραφίες σας μπορείτε να το κάνετε με εύκολο τρόπο. Δίπλα στο σύμβολο που σας επιτρέπει να αλλαζετε τη φορά της κάμερας, θα βρείτε ένα άλλο σύμβολο που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εφέ επαυξημένης πραγματικότητας (όπως αυτιά σκύλου κλπ.) για τα βίντεό σας.

Αν τώρα θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των φωτογραφιών σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε με το δάχτυλό σας τη φωτογραφία, αφού την τραβήξετε και να δείτε το αποτέλεσμα με τα διαφορετικά φίλτρα που εφαρμόζονται. Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε μια παλιά σας φωτογραφία, σύροντας το δάχτυλό σας προς τα επάνω και επιλέγοντας την εικόνα που θέλετε από το άλμπουμ της κάμεράς σας.

Πώς προσθέτω αντικείμενα στις εικόνες;

Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία, θα δείτε μια σειρά συμβόλων στην κορυφή της οθόνης. Το σύμβολο Αα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο σε οποιοδήποτε σημείο της φωτογραφίας θέλετε. Το σύμβολο με το μολυβάκι σας δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίσετε πάνω στην εικόνα και το τελευταίο σύμβολο σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα αστείο εικονίδιο (όπως γυαλιά και καπέλα).

Πώς χρησιμοποιώ άλλες λειτουργίες;

Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν άλλου είδους λειτουργίες στις ιστορίες τους. Για παράδειγμα, σας δίνετε η δυνατότητα να τραβήξετε ένα βίντεο ζωντανά, πατώντας live στην αριστερη πλευρά της οθόνης. Επιπλεόν, μπορείτε να δημιουργήσετε αστεία βίντεο Boomerang, από τη δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Τέλος, η επιλογή Rewind, κάνει ότι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της!

Μπορώ να δω ποιος βλέπει τις ιστορίες μου;

Η απάντηση είναι ναι! Μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας, πατώντας πάνω στην ιστορία και βλέποντας το σημείο κάτω αριστερά, που παρουσιάζει ποιοι χρήστες παρακολούθησαν τα stories σας.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας μεταμορφώσει το λογαριασμό σας στο Instagram! Αν δε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί και δοκιμάστε την εντελώς δωρεάν!

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για τη δημοσίευση φωτογραφιών με τους φίλους σας. Σας επιτρέπει να μοιραστείτε εικόνες στο Facebook και το Twitter με ένα κλικ, να δείτε φωτογραφίες φίλων, να επεξεργαστείτε τις εικόνες με φίλτρα, να επιλέξετε πλαίδια και εφέ, να κάνετε σχόλια και να διασκεδάσετε δημιουργώντας όμορφα αποτελέσματα.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…