Whatsapp: Πως να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας σε πολλαπλές συσκευές

Image for Whatsapp: Πως να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας σε πολλαπλές συσκευές

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά το WhatsApp και θέλετε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας σε περισσότερες από μία συσκευές, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial!

Η ιστοσελίδα της εφαρμογής ενημερώνει τους χρήστες της πως δεν υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης ενός λογαριασμού σε πολλές συσκευές. Πράγμα που σημαίνει πως αν έχετε dual SIM συσκευή, θα πρέπει να έχετε δύο λογαριασμούς. Υπάρχει όμως τρόπος! Η” μάλλον τρόποι, καθώς η ομάδα μας συγκέντρωσε 3 διαφορετικές μεθόδους για να χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό σε περισσότερες από μία συσκευές!

Έκδοση Web

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να χρησιμοποιείτε το WhatsApp λογαριασμό σας σε περισσότερες από μία συσκευές είναι να συνδεθείτε στην έκδοση Web στο κινητό σας. Βεβαιωθείτε πως έχετε κατεβάσει το Google Chrome, το Mozilla Firefox ή κάποιον άλλο συμβατό περιηγητή με την έκδοση Web του WhatsApp και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ενεργοποιήστε το WhatsApp λογαριασμό σας στο Android σας
  • Στη 2η σας συσκευή ανοίξτε το Chrome ή όποιον άλλο συμβατό περιηγητή έχετε κατεβάσει
  • Μπείτε στην ιστοσελίδα https://web.whatsapp.com
  • Ενεργοποιήστε το Request Desktop Site στις προτιμήσεις του περιηγητή
  • Μόλις το κάνετε αυτό θα δείτε ένα QR Code στην οθόνη σας
  • Ανοίξτε το Android σας για να σαρώσετε τον κωδικό της 2ης συσκευής σας. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε στις Συνομιλίες και να πατήσετε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά στην οθόνη σας. Επιλέξτε το Whatsapp Web και στη συνέχεια πατήστε το σύμβολο + για να προσθέσετε το νέο λογαριασμό.
  • Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία θα διαπιστώσετε πως στο Android σας θα εμφανιστεί ένας σκάνερ για να σαρώσετε το QR code. Μόλις το κάνετε θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε το WhatsApp λογαριασμό σας από μια άλλη συσκευή.

Αυτό ήταν! Βεβαιωθείτε πως η αρχική σας συσκευή είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο για να είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε την έκδοση Web στη 2η συσκευή σας.

MI Mover για συσκευές Xiaomi

Αν τώρα είστε κάτοχος μιας συσκευής Xiaomi μπορείτε πάντα να κατεβάσετε την εφαρμογή Mi Mover για να χρησιμοποιήσετε με ευκολία το WhatsApp λογαριασμό σας σε περισσότερες από μία συσκευές. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κατεβάστε το Mi Mover και στις δύο συσκευές, στις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σας
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Επιπλέον Ρυθμίσεις > Mi Mover
  • Επιλέξτε την 1η σας συσκευή ως αποστολέα και τη 2η ως παραλήπτη
  • Στη 2η σας συσκευή θα δείτε ένα QR code που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε οποιοδήποτε δεδομένο μεταξύ των 2 συσκευών.
  • Χρησιμοποιήστε την 1η σας συσκευή ως σαρωτή και σκανάρετε τον QR code στη 2η συσκευή.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε και αποστείλετε τα δεδομένα του WhatsApp σας από τη μία συσκευή στην άλλη.

Τόσο απλά! Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει την αποστολή οποιοδήποτε περιεχομένου μεταξύ δύο συσκευών γι” αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν δίνετε τη συσκευή σας σε τρίτους.

Rooting της συσκευής σας

Πιθανότατα να γνωρίζετε τί είναι το rooting, καθώς και τους κινδύνους που κρύβει. Αν έχετε κάνει rooting τη συσκευή σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WhatsApp λογαριασμό σας περισσότερες από μία συσκευές, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Parallel Space Multi ή το Bluestacks. Θα πρέπει όμως να είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του rooting για να μη βάλετε σε κίνδυνο τη συσκευή σας!

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο! Περιμένουμε τα σχόλια και τις δικές σας εμπειρίες. Αν δε χρησιμοποείτε το WhatsApp και θέλετε να το δοκιμάσετε δωρεάν στη συσκευή σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, τα οποία μπορείτε να ανταλλάζετε δωρεάν με μόνη προϋπόθεση να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Συνομιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στείλτε μηνύματα κειμένου, βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…