Πως να βελτιώσετε την Ποιότητα Ήχου και ανεβάσετε την Ένταση στο Android σας

Image for Πως να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου και ανεβάσετε την ένταση στο Android σας

Μήπως ο ήχος του Android σας δεν είναι αυτός που επιθυμείτε;

Οι περισσότερες συσκευές Android δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ή να βλέπουν βίντεο παντού. Όμως κάποιες συσκευές δεν είναι τόσο καλές ηχητικά. Αν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε τον ήχο του Android σας ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσετε τον ήχο της συσκευής σας εύκολα και άμεσα.

Έλεγχος Ρυθμίσεων

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ήχου της συσκευής σας, καθώς μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του ήχου. Στα TouchWiz πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Ήχου, στα MIUI υπάρχουν διάφορες λειτουργίες για τα ακουστικά σας, ενώ στα Xperia μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ισοσταθμιστή.

Θέση Ηχείου

Αν έχετε ελέγξει τις ρυθμίσεις ήχους της συσκευής σας, το επόμενο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τη θέση του ηχείου. Ακούγεται χαζό, αλλά κάποιες φορές ο ήχος του Android μπορεί να επηρεάζεται από τον τρόπο που έχουμε τοποθετήσει τη συσκευή και από το αν καλύπτουμε τις τρύπες του ηχείου!

Θήκη Συσκευής

Μήπως η ποιότητα του ήχου σας άλλαξε από τότε που βάλετε στη συσκευή σας μια νέα θήκη προστασίας; Κάποιες θήκες Android ενδέχεται να καλύπτουν τα ηχεία της συσκευής, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να ακούμε πιο χαμηλά τον ήχο από τα μεγάφωνα.

Image for Πως να βελτιώσετε την Ποιότητα Ήχου και ανεβάσετε την Ένταση στο Android σας

Χρήση Ακουστικών

Αν βεβαιωθείτε πως έχετε τον ήχο της συσκευής σας στο μάξιμουμ και παρ” όλα αυτά δεν είστε ευχαριστημένοι από την ένταση ή την ποιότητα του ήχου, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα εξελιγμένο μοντέλο ακουστικών, που θα σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας στην ένταση που θέλετε.

Λήψη Εφαρμογής ή EQ

Τέλος, αν αναζητάτε ένα λειτουργικό εργαλείο που θα κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για εσάς, μπορείτε πάντοτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή ήχου ή έναν ισοσταθμιστή. Η ομάδας μας σας προτείνει τα Poweramp και Bass Booster, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Poweramp Music Player (Trial)

    Poweramp Music Player (Trial)

    Η δωρεάν έκδοση του δημοφιλούς PowerAMP Music Player σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική στο κινητό σας με εκπληκτική ποιότητα ήχου. Μπορείτε να ακούσετε αρχεία MP3, MP4, OGG και WM από την προσωπική σας βιβλιοθήκη ή από το διαδίκτυο. Κι όλα αυτά σε ένα έξυπνο περιβάλλον.

  2. Bass Booster

    Bass Booster

    Το Bass Booster είναι ένας από τους πιο λειτουργικούς ισοσταθμιστές που θα βελτιώσει την εμπειρία ήχου στο Android σας. Σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον ήχο όπως επιθυμείτε, αυξομειώνοντας την ένταση και τα μπάσα και επιλέγοντας widgets και θέματα για ακόμη πιο διασκεδαστική λειτουργία.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…