WhatsApps: Πώς να ανακτήσετε μηνύματα που σβήσατε καταλάθως

Image for WhatsApps: Πώς να ανακτήσετε μηνύματα που σβήσατε καταλάθως

Τα κινητά τελευταίας γενιάς προσφέρουν στους χρήστες μοναδικές λειτουργίες, αλλά κάποιες φορές οι οθόνες αφής μπορείτε να είναι η αιτία για να εκτελέσουμε καταλάθως μια ανεπιθύμητη λειτουργία.

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά την εφαρμογή επικοινωνίας WhatsApp και σβήσατε καταλάθως τις συνομιλίες σας, μην ανησυχείτε, υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης σε κάθε συσκευή Android. Απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω tutorial και ανακτήσετε με ευκολία τις WhatsApp συνομιλίες σας.

Ανάκτηση πρόσφατων συνομιλιών

Αν θέλετε να ανακτήσετε μια πρόσφατη συνομιλία, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Το WhatApp σώζει τις συνομιλίες σας σε καθημερινή βάση, και μόλις ανοίξετε την εφαρμογή θα πρέπει μόνο να πατήσετε Ανάκτηση.

Ανάκτηση παλαιότερων συνομιλιών

Αν τώρα οι συνομιλίες σας είναι παλιότερες από 7 μέρες, η διαδικασία είναι λίγο πιο πολύπλοκη και θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως τα δεδομένα της εφαρμογής είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη ή στην κάρτα SD του Android σας.

Αφαιρέστε την κάρτα SD από το κινητό σας και εισάγετέ την στον Η/Υ σας. Ανοίξτε τα δεδομένα της κάρτες με την εντολή sdcard/WhatsApp/Databases και εκεί θα βρείτε τις συνομιλίες σας ανά ημερομηνία. Αλλάξτε το όνομα σ” αυτήν που θέλετε να ανακτήσετε σε “msgstore.db.crypt” και εισάγετε την κάρτα στο Android σας.

Κάντε στη συνέχεια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του WhatsApp στο κινητό σας και στη συνέχεια θα δείτε πως ο φάκελος “msgstore.db.crypt” έχει ανακτηθεί με επιτυχία!

Ανάκτηση με χρήση προγράμματος

Τέλος, για όσους δυσκολεύονται με αυτές τις μεθόδους υπάρχουν διάφορα χρήσιμα εργαλεία, όπως το Forecovery, που σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακτήσετε τις συνομιλίες του WhatsApp σας, απλά κατεβάζοντας δωρεάν ή επί πληρωμή τα προγράμματα στον Η/Υ σας.

Αν θέλετε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο Android σας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας για να στέλνετε δωρεάν μηνύματα κειμένου όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο wifi ή 3G. Επιπλέον μπορείτε να στέλνετε βίντεο, εικόνες και ήχο σε επαφές χωρίς επιπλέον κόστος. Κατεβάστε την εφαρμογή στο Android σας τώρα!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…