Τί είναι τα ΑΡΚ αρχεία και πώς μπορώ να τα κατεβάσω από το AndroidList;

Image for Τί είναι τα ΑΡΚ αρχεία και πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο AndroidList;

Αν είστε κάτοχος Android πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε τα APK αρχεία. Αν αποκτήσατε πρόσφατα Android και θέλετε να μάθετε τι ακριβώς είναι αυτές οι διαφορετικές εφαρμογές, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial.

Τί είναι τα APK αρχεία;

Τα APK αρχεία είναι η πρώιμη έκδοση των εφαρμογών που κατεβάζετε από το Google Play. Πρόκειται για το λογισμικό των εφαρμογών, το .exe αρχείο της τελικής έκδοσης, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εύκολα στο κινητό σας.

Τί διαφορά έχουν από τις κανονικές εφαρμογές;

Τα APK αρχεία είναι η αρχική ή νεότερη έκδοση μιας εφαρμογής που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά. Σας δίνει λοιπόν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πρώτοι την εφαρμογή ή τις νέες λειτουργίες που προσφέρει, χωρίς να περιμένετε να κυκλοφορήσει στη χώρα σας.

Πώς κατεβάζω αρχεία APK στη συσκευή μου;

Αρχικά θα πρέπει να βρείτε μια ασφαλή ιστοσελίδα που να προσφέρει δυνατότητα εγκατάστασης APK αρχείων. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Μενού > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και κάντε κλικ στις Άγνωστες Πηγές. Κατεβάστε το αρχείο που θέλετε και βρείτε το στις λήψεις σας. Για καλύτερη διαχείριση κατεβάστε ένα χρήσιμο εργαλείο όπως το ES File Explorer File Manager.

Είναι τα αρχεία ΑΡΚ ασφαλή;

Πριν κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο, καλόθα ήταν να διαβάσετε σχόλια και κριτικές για την APK έκδοση που σας ενδιαφέρει, αλλά και για την ιστοσελίδα, καθώς πολλές φορές τα αρχεία μπορεί να περιέχουν ιούς. Στο AndroidList μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές APK αρχείων για να τα κατεβάσετε στο κινητό σας εύκολα, αλλά και με απόλυτη ασφάλεια.

Πώς κατεβάζω ένα APK στο AndroidList;

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών και APK εκδόσεων για 100% ασφαλή λήψη στο Android σας. Απλά αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε, πατήστε το κουμπί Ασφαλής Λήψη και στη σελίδα που θα εμφανιστεί θα δείτε αν υπάρχει η επιλογή λήψης μιας ΑΡΚ έκδοσης, Αν υπάρχει, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δωρεάν Λήψη ΑΡΚ και ξεκινήστε την εγκατάσταση!

  1. Διαχειριστής αρχείων ΕS

    Διαχειριστής αρχείων ΕS

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα μπορείτε να διαχειρίζεστε αρχεία και εφαρμογές του Android σας, εύκολα και γρήγορα. Επεξεργαστείτε ΑΡΚ αρχεία καθώς και άλλα έγγραφα που έχετε αποθηκευμένα στο cloud, το Dropbox, το Google Drive ή το Skybox. Κατεβάστε και εκτελέσετε κάθε είδους ενέργεια, όπως μετακίνηση, διαγραφή, μετονομασία και απόκρυψη.

Τι είναι τα Αρχεία XAPK και Πώς να τα Εγκαταστήσετε στο Android σας
Τι είναι τα Αρχεία XAPK και Πώς να τα Εγκαταστήσετε στο Android σας

Πολλές πλατφόρμες εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν όλες τα εργαλεία που χρειαζόμαστε, για αυτό υπάρχουν πηγές όπως το Androidlist, που προσφέρουν πρόσβαση σε αρχεία ΑΡΚ για δωρεάν λήψη στο Android σας. Και εκτός από τα αρχεία ΑΡΚ μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να κατεβάσετε και αρχε…

Τί είναι τα ΑΡΚ αρχεία και πώς μπορώ να τα κατεβάσω από το AndroidList;
Τί είναι τα ΑΡΚ αρχεία και πώς μπορώ να τα κατεβάσω από το AndroidList;

Αν είστε κάτοχος Android πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε τα APK αρχεία. Αν αποκτήσατε πρόσφατα Android και θέλετε να μάθετε τι ακριβώς είναι αυτές οι διαφορετικές εφαρμογές, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω tutorial. Τί είναι τα APK αρχεία; Τα APK αρχεία είναι η πρώιμη έκδοση των εφα…