Οι υποψηφιότητες των Google Play Awards 2017

Image for Οι υποψηφιότητες των Google Play Awards 2017

Η μεγάλη ημέρα των Android εφαρμογών πλησιάζει!

Τα φετινά Google Play Awards είναι εδώ με πολλές και ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Το έργων των οργανωτών ήταν δύσκολο, καθώς έπρεπε να διαλέξουν τις εξήντα καλύτερες εφαρμογές που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά για τις δώδεκα κατηγορίες βραβείων.

Καλύτερες indie εφαρμογές, καλύτερες start up εφαρμογές και καλύτερα multiplayer παιχνίδια είναι κάποιες από τις κατηγορίες των βραβείων, με σημαντικότερες αυτές των καλύτερων εφαρμογών και καλύτερων παιχνιδιών Android για το 2016.

Στην κατηγορία των καλύτερων εφαρμογών έχουμε το Citymapper για τις μετακινήσεις σας στις πιο δημοφιλείς πόλεις, το Fabulous, που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ζωής σας, το Memrise που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε μια ξένη γλώσσα, το Money Lover για τη διαχείριση των εξόδων σας και το Quik για τη δημιουργία μοναδικών βίντεο.

Οι υποψηφιότητες των Google Play Awards 2017

Στην κατηγορία των καλύτερων παιχνιδιών τώρα συναντάμε το δημοφιλές Pokémon Go, που απέκτησε κοινό σε όλο τον κόσμο, το Choices με την απρόβλεπτη πλοκή του, το παιχνίδι φαντασίας Fire Emblem Heroes, το καθηλωτικό Lineage 2 Revolution, αλλά και το Transformers: Forged to Fight.

Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στις 18 Μαΐου. Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια και τις εφαρμογές που ξεχώρισαν στο AndroidList:

  1. Memrise Learn Languages Free

    Memrise Learn Languages Free

    Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης γλωσσών είναι εδώ! Το Memrise Learn Languages Free προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο εκμάθησης της αγαπημένης σας ξένης γλώσσας, με διασκαδαστικά παιχνίδια, κουίζ και δοκιμασίες που θα σας συναρπάσουν. Και όλα αυτά, σε ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

  2. Quik - Free Video Editor

    Quik – Free Video Editor

    Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα βίντεό σας, τότε αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας πολυμέσων είναι για εσάς. Με το Quick μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο εύκολα και απλά με οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο του τηλεφώνου σας. Διαλέξτε μέσα από 70+ τραγούδια και αποθηκεύστε το αποτέλεσμα σε ποιότητα HD.

  3. Choices: Stories You Play

    Choices: Stories You Play

    Το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι του Google Play είναι εδώ! Στο Choices: Stories You Play καλείστε να γίνετε σκηνοθέτες του παιχνιδιού, αλλάζοντας την πορεία των ηρώων με τις αποφάσεις που παίρνετε. Διαλέξτε ανάμεσα σε ιστορίες αγάπης, εγκλημάτων ή φαντασίας και δώστε την τροπή που θέλετε κάνοντας ό,τι θεωρείτε σωστό.

  4. Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes

    Μπείτε στον κόσμο του Fire Emblem Heroes και οδηγήστε την ομάδα των ηρώων σας στη νίκη, ενάντια στην τρομερή Αυτοκρατορία ΕΜΒΙΑ. Αγωνιστείτε σε συναρπαστικές turn-based μάχες και κάντε στρατηγικές επιθέσεις ανάλογα με τις ικανότητες και τις δυνάμεις των πολεμιστών σας, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο ισχυροί όσο νικάτε.

  5. Pokémon GO

    Pokémon GO

    Για το τέλος σας αφήσαμε το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, που έσπασε ταμεία τη χρονιά που μας πέρασε, κάνοντας τους χρήστες Android να περιφέρονται σε εξωτερικούς χώρους και να κυνηγούν Pokemon. Απλά δημιουργήστε το avatar σας και βγείτε στο κυνήγι για να γίνετε ο καλύτερος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …