Τα 5 Καλύτερα Πακέτα Εικονιδίων για τη διαμόρφωση του Android σας

Image for Τα 5 Καλύτερα Πακέτα Εικονιδίων για τη διαμόρφωση του Android σας

Αν έχετε βαρεθεί την εμφάνιση του Android σας και θέλετε να ανανεώσετε την οθόνη σας με νέα εικονίδια, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω πακέτα!

Στο AndroidList μπορείτε να βρείτε μια μεγάη ποικιλία από πακέτα εικονιδίων για να δώσετε μοντέρνο στυλ στην Android συσκευή σας.  Δώστε κομψότητα στο κινητό σας προσθέτοντας γεωμετρικά και μίνιμαλ εικονίδια ή έναν ξεχωριστό χαρακτήρα με ρετρό ή πολύχρωμα στοιχεία.

Επιπλέον, την εβδομάδα αυτή, μπορείτε να βρείτε στο Google Play μια σειρά από δημοφιλή επί πληρωμή εικονίδια εντελώς δωρεάν!

  1. RETRORIKA ICON PACK

    RETRORIKA ICON PACK

    Δώστε ένα ρετρό χαρακτήρα στο Android σας, κατεβάζοντας τα εικονίδια του Retrorika Icon Pack! Πάνω από 3000 μοναδικά εικονίδια για να διαλέξετε, με πολύχρωμο vintage σχεδιασμό και με υψηλή ανάλυση εικόνων. Μια εφαρμογή που θα λατρέψουν οι hipsters και όχι μόνο!

  2. Glim - Icon Pack

    Glim – Icon Pack

    Αν τώρα ψάχνετε για μια εφαρμογή με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, τότε τo Glim Icon Pack είναι η κατάλληλη εφαρμογή. Τα εικονίδια αυτά είναι η μοντέρνα εκδοχή των κλασικών εικονιδιών και σας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής. Και το πιο σημαντικό: τρέχουν σε όλους τους launchers!

  3. CandyCons - Icon Pack

    CandyCons – Icon Pack

    Το CandyCons είναι ο απόλυτος συνδυασμός του μοντέρνου με το κλασικό. Η εφαρμογή προσφέρει εικονίδια με material θέμα και υπόσχεται να εντυπωσιάσει το γυναικείο αλλά και αντρικό κοινό. Η εφαρμογή προσφέρει υψηλή ανάλυση και χρήση με κάθε είδους launcher.

  4. Audax - Icon Pack

    Audax – Icon Pack

    Στο Audax θα βρείτε μια σειρά από πολύχρωμα εικονίδια, που θα ανανεώσουν τη βαρετή εμφάνιση της συσκευής σας. Διαλέξτε μέσα από πάνω από 2000 διαφορετικά εικονίδια, με υψηλή ανάλυση και σύνδεση με κάθε είδους launcher. Μια ευχάριστη νότα στο κινητό σας!

  5. Γραμμές Δωρεάν - Icon Pack

    Γραμμές Δωρεάν – Icon Pack

    Αν τέλος αγαπάτε το design και τις γεωμετρικές τάσεις, τότε το Γραμμές Δωρεάν πακέτο είναι για εσάς. Δώστε στην Android συσκευή σας μοναδικό σχεδιασμό, αναδεικνύοντας το στυλ σας με πάνω από 2000 εικονίδια και ταπετσαρίες για να διαλέξετε. Κατεβάστε το τώρο στο κινητό σας!

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο περιβάλλον του Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών! Τα εικονίδια των εφαρμογών του Android μας είναι πάντοτε τα ίδια, με λίγες μόνο αλλαγές στον σχεδιασμό τους. Αυτό που…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις

Θέλετε να δώσετε στο Android σας μια ξεχωριστή εμφάνιση; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαμόρφωσης, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιβάλλον της συσκευής σας με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνία…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας! Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να ε…

WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp
WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp

Αν είστε λάτρεις της εφαρμογής του WhatsApp, ίσως ήδη να έχετε ακουστά την εφαρμογή WhatsApp Plus που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. To WhatsApp Plus είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp, που σας προσφέρει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βελτιώσετ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα πολλά, …