Super Mario Run: Συμβουλές και κόλπα για να γίνετε οι καλύτεροι

Super Mario Run: Συμβουλές και κόλπα για να γίνετε οι καλύτεροι

Το Super Mario Run είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια και πρόσφατα κυκλοφόρησε και στο Google Play!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ατέλειωτου τρεξίματος (endless running), όπου ο Mario τρέχει ασταμάτητα κι εσείς θα πρέπει να τον κάνετε να προσπεράσει  τα εμπόδια που συναντάει, να χτυπήσει τα μαγικά τετραγωνάκια που του δίνουν δυνάμεις και να πηδήξει πάνω στους εχθρούς του για να τους εξουδετερώσει.

Αν κατεβάσατε πρόσφατα το παιχνίδι και θέλετε να μάθετε πως να γίνετε οι καλύτεροι παίκτες, τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω κόλπα που συγκέντρωσε η ομάδα μας για εσάς! Τελειοποιήστε τις κινήσεις σας, κάντε ακροβατικά και μάθετε για λειτουργίες που μπορεί να μη γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

Image for Super Mario Run: Συμβουλές και κόλπα για να γίνετε οι καλύτεροι

Άλματα

Όπως ήδη καταλάβατε αν παίξατε το παιχνίδι, αν πατήσετε απαλά πάνω στην οθόνη θα κάνετε τον Mario να εκτελέσει ένα κανονικό άλμα. Για να πετύχετε ένα κουτάκι ή νόμισμα που βρίσκεται πολύ ψηλά, πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη και θα δείτε πως ο Mario πηδάει ακόμη πιο ψηλά. Επιπλέον, αν θέλετε να κάνετε άλμα 360, πατήστε στην οθόνη τη στιγμή που ο χαρακτήρας σας βρίσκεται στον αέρα.

Ξεκλειδώστε χαρακτήρες

Το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και με άλλους χαρακτήρες εκτός από τον Mario. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να μαζεύετε τους χρωματιστούς Τόουντ που συναντάτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με 150 Τόουντ ξεκλειδώνετε τον Luigi, με 30 τον Yoshi, με 200 την Toadette, ενώ αν περάσετε όλα τα επίπεδα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και την Princess Peach.

Image for Super Mario Run: Συμβουλές και κόλπα για να γίνετε οι καλύτεροι

Μαζέψτε νομίσματα

Αυτό το arcade παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε ξανά και ξανά κάθε επίπεδο, για να μαζέυετε όλο και περισσότερα νομίσματα. Ιδιαίτερα με τα χρωματιστά νομίσματα που μαζεύετε, μπορείτε να τα εξαργυρώνετε ως εισιτήρια στο Toad Rally Tickets.

Παιχνίδια Bonus

Το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βασίλειο, χτίζοντας μανιταρόσπιτα κάθε φορά που μαζεύετε νομίσματα. Αυτό που μπορεί να μην ξέρατε είναι ότι κάθε σπίτι που χτίζετε σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ένα μίνι παιχνίδι. Απλά επισκεφτείτε κάθε νέο μανιταρόσπιτο και αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις.

Εξοικονομήστε μπαταρία

Αν η μπαταρία της συσκευής σας τελειώνει γρήγορα, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Απλά πηγαίνετε στο Μενού, επιλέξτε Settings > Options και πατήστε το κουμπί Low στo Rendering Setting και το Graphics Setting.

Ελπίζουμε το tutorial αυτό να σας φανεί χρήσιμο. Και όπως πάντα, περιμένουμε τις δικές σας συμβουλές και κόλπα! Αν δεν έχετε ήδη κατεβάσει το παιχνίδι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

  1. Super Mario Run

    Super Mario Run

    Βοηθήστε το Mario να περάσει όλα τα επίπεδα, για να σώσει την πριγκίπισσα από τον κακό Bowser. Κάντε άλματα και εξουδετερώστε τους εχθρούς, ενώ μαζεύετε κέρματα για να αγοράσετε τα εισιτήρια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παίξετε online.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…