5 λόγοι για να ψωνίσετε από το AliExpress

Εσείς γνωρίζετε το AliExpress;

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές διαδικτυακό κατάστημα, που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις πολλές δημοφιλείς ιστοσελίδες αγορών. To AliExpress είναι μια πλατφόρμα αγοραπωλησιών, με βάση την Κίνα, που προσφέρει οικονομικές επιλογές σε διάσημα είδη προϊόντων.

Όπως και σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες αγοραπωλησιών, οι χρήστες έχουν τη δυνατότα να ανεβάσουν τα προϊόντα που θέλουν να πουλήσουν ή να αναζητήσουν ό,τι επιθυμούν να αγοράσουν. Μπορεί κάποιοι χρήστες να είναι επιφυλακτικοί για την ποιότητα των κινέζικων προϊόντων του AliExpress, αλλά η ομάδα μας είναι εδώ για να σας προτείνει 5 λόγους που αξίζει να το δοκιμάσετε.

5 λόγοι για να ψωνίσετε από το AliExpress

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
Πρόκειται για το μεγαλύτερο προτέρημα της διαδικτυακής αυτής πλατφόρμας αγοραπωλησιών. Στο AliExpress θα βρείτε σχεδόν πάντα αυτό που αναζητάτε, με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε. Από ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι ηλεκτρονικά και είδη σπιτιού, η πλατφόρμα αυτή έχει τα πάντα. Μπορείτε να βρείτε δημοφιλή είδη σε χαμηλές τιμές, μεταχειρισμένα ή νέα προϊόντα, καθώς και γνήσια είδη σε χαμηλότερες τιμές.

Δυνατότητα ελέγχου και αξιολόγησης του πωλητή
Όπως και στο Amazon ή σε άλλες πλατφόρμες αγοραπωλησιών, έτσι και στο AliExpress, έχετε τη δυνατότα να ελέγξετε τα σχόλια και τις κριτικές των καταστημάτων και των πωλητών. Στην επάνω δεξιά γωνία στο προϊόν που σας ενδιαφέρει θα δείτε το όνομα του πωλητή, καθώς και κάποια σύμβολα αξιολόγησης. Πωλητές με μετάλλια δείχνουν μια καλή αξιολόγηση, πωλητές με διαμάντια φανερώνουν μια πολύ καλή αξιολόγηση και οι πωλητές με κορώνες, είναι η καλύτερη επιλογή, με εξαιρετική αξιολόγηση. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας και παραλάβετε το προϊόν σας, μη ξεχάσετε να προσθέσετε τη δική σας αξιολόγηση.

Δυνατότητα αλλαγής προϊόντος
Αν παραγγείλατε κάτι και παραλάβατε κάτι άλλο, ή αν το προϊόν που αγοράσατε χάθηκε ή χάλασε κατά τη μεταφορά του, το AliExpress σας δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασής του. Τις περισσότερες φορές, οι πωλητές πραγματοποιούν δωρεάν αντικατάσταση του λανθασμένου ή κατεστραμμένου προϊόντος, χωρίς να χρειαστεί να εμπλακεί η υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών. Αν το πρόβλημά σας όμως δε λυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, που θα διευθετήσουν το πρόβλημά σας για εσάς.

Ασφαλείς τρόποι πληρωμής
Στις αγοραπωλησίες σας, το AliExpress λειτουργεί ως μεσάζοντας μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή. Η ιστοσελίδα σας δίνει διάφορες δυνατότητες πληρωμής και μεταφέρει το ποσό πληρωμής στον πωλητή μόνο αν έχετε παραλάβει το προϊόν και είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητά του. Επιπλέον, αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή να κάνετε έμβασμα, η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να πληρώσετε με την ασφαλή μέθοδο AliPay, που λειτουργεί ακριβώς όπως το PayPal. Πρόκεται για μια μέθοδο με πολύ καλές κριτικές που εγγυάται ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Δυνατότητα αναγνώρισης των απομιμήσεων
Η μεγαλύτερη ανησυχία των αγοραστών στο AliExpress είναι η γνησιότητα των προϊόντων που αγοράζουν. Οι κινέζικες απομιμήσεις βρίσκονται παντού και πολλές φορές είναι δύκολη η αναγνώρισή τους. Για να καταπολεμήσουν το ρίσκο αυτό, οι κατασκευαστές της ιστοσελίδας πρόσθεσαν ένα στοιχείο γνησιότητας στα προϊόντα του AliExpress. Οι πωλητές που δημοσιεύουν προϊόντα υποχρεούνται να προσθέσουν το εικονίδιο “Guaranteed Genuine” όταν το προϊόν τους είναι γνήσιο. Αν το εικονίδιο προστεθεί στην απομίμηση ενός προϊόντος, και γνωστοποιηθεί από τον αγοραστή ότι παρέλαβε ένα μη γνήσιο προϊόν, η πληρωμή δε θα πραγματοποιηθεί και ο πωλητής θα διαγραφεί.

Όπως σε κάθε online κατάστημα, υπάρχουν πάντα τα καλά και τα κακά στις ηλεκτονικές αγοραπωλησίες. Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο στις επόμενες διαδικτυακές αγορές σας και περιμένουμε τα σχόλια και τις δικές σας εμπειρίες αγοράς στο AliExpress!

  1. AliExpress Shopping App

    AliExpress Shopping App

    Κάντε τα ψώνια σας μέσα από την επίσημη εφαρμογή της δημοφιλούς ιστοσελίδας αγοραπωλησιών AliExpress. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 44 κατηγορίες με διάφορα προϊόντα. Η εφαρμογή είναι ολοκληρωμένη και σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, να αναζητήστε αντικείμενα, να αγοράσετε πράγματα, να ακολουθήσετε αντικείμενα, κ.ά.

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e…

Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok
Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok

Θέλετε να γίνετε αστέρι του TikTok; Δοκιμάστε να τραγουδήσετε με τη λειτουργία autotune και να προσθέσετε πρωτότυπα φωνητικά εφέ στις δημιουργίες σας! Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του TikTok ίσως ήδη να γνωρίζετε πως πολλοί χρήστες τραγουδούν σε απόλυτο συγχρονισμό τα αγαπη…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες τραγουδιστές; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εφαρμογών όλων των ειδών για επαγγελματίες μουσικούς, αλλά και για τραγουδιστές που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους και αναζη…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…