Τα Καλύτερα Παιχνίδια και Εφαρμογές του Ιανουαρίου όπως το Traffic Rider και το Fly WiFi

Ο πρώτος μήνας του 2016 φτάνει στο τέλος του και μας αφήνει μια ποικιλία νέων εφαρμογών και παιχνιδιών για όλα τα γούστα!

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 6 καλύτερες εφαρμογές για το μήνα Ιανουάριο, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού! Πρόκειται για κάποια από τα κορυφαία νέα παιχνίδια του Google Play, που θα σας κάνουν να περάσετε διασκεδαστικά το χρόνο σας, καθώς επίσης και για βοηθητικά εργαλεία επικοινωνίας και χρήσιμες  εφαρμογές αγορών!Απολαύστε τα!

  1. Home - Design & Decor Shopping

    Home – Design & Decor Shopping

    Δείτε τι νέο υπάρχει στον κόσμο της διακόσμησης και σχεδιάστε ένα άνετο σπίτι με εκπτώσεις έως και 80%. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα, από έπιπλα μέχρι αξεσουάρ κουζίνας. Για λόγους ευκολίας, τα προϊόντα χωρίζονται σε κατηγορίες όπως κουζίνα, φωτισμός, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, μαξιλάρια κ.ά.


  2. Adblock Browser for Android

    Adblock Browser for Android

    Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να σερφάρετε στο Internet χωρίς να ενοχλήστε από τις διαφημίσεις, που καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος δεδομένων. Το Adblock μπλοκάρει διαφημίσεις του περιηγητή σας, επιτρέποντας σας να πλοηγηθείτε πιο γρήγορα και να σώσετε έως και 20% μπαταρία στο Android του.

  3. [adsense]
  4. Fly WiFi

    Fly WiFi

    Το κορυφαίο εργαλείο για τη διαχείριση του WiFi σας είναι εδώ. Με το Fly Wifi μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε hotspots και να ανιχνεύετε τα επικίνδυνα WiFi γύρω σας, προστατεύοντας τη συσκευή σας. Ακόμη, σας προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων και επιλογών διαμόρφωσης.

  5. Traffic Rider

    Traffic Rider

    Πρόκειται για ένα κορυφαίο παιχνίδι μοτοσικλετών που σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Στο παιχνίδι αυτό, οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας, να ακολουθήσετε επαγγελματική καριέρα, να οδηγήσετε με προβολή σε πρώτο πρόσωπο, κι όλα αυτά με μοναδικά γραφικά και ηχητικά εφέ. Δοκιμάστε το!

  6. World Chef

    World Chef

    Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα της εφαρμογής, πρόκειται για ένα παιχνίδι μαγειρικής. Στο World Chef το μαγείρεμα δε σταματά ποτέ, κι εσείς, ως κορυφαίος σεφ, μαγειρεύετε πιάτα διεθνούς κουζίνας, ώστε να αναπτύξετε το εστιατόριο σας και να ευχαριστήσετε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας.

  7. Score! Hero

    Score! Hero

    Επιλέξτε έναν παίκτη και ξεκινήστε την καριέρα σας στο ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να περάσετε δοκιμασίες για να μπείτε σε μια ομάδα και να προσπαθήσετε να μπείτε σε δημοφιλείς ομάδες. Θα πρέπει να ξεπεράσετε διάφορα επίπεδα, στα οποία θα πρέπει να περάσετε την μπάλα ή να σκοράρετε για να περάσετε στην επόμενη δοκιμασία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…