Οι καλύτερες Halloween εφαρμογές για Android!

H πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου είναι εδώ!Φυσικά μιλάμε για το Halloween, το οποίο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας. Πρόκειται για την τρομακτική γιορτή του δυτικού κόσμου, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη του Οκτώβρη.

Ανατριχιαστικές ιστορίες, φωτεινές κολοκύθες, απίθανες μεταμφιέσεις και τρομακτικές ταινίες είναι κάποια από τα έθιμα αυτής της γιορτής.Για να πάρετε μια γεύση από τα τρομακτικά αυτά έθιμα, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές του Halloween, για το Android κινητό ή tablet σας, που θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα της γιορτής.

Βρείτε και παρακολουθήστε τις πιο τρομακτικές ταινίες, δώστε στο Android σας Halloween αέρα με θέματα ή ταπετσαρίες, μάθετε φοβερές ιστορίες τρόμου, κατεβάστε ανατριχιαστικούς ήχους και παίξτε τα πιο φοβερά παιχνίδια.
 1. Horror Movies Free

  Horror Movies Free

  Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή, η οποία συγκεντρώνει τις πιο τρομακτικές ταινίες, για να φτιάξετε τη δική σας λίστα αγαπημένων ταινιών και να τις παρακολουθήσετε live στο κινητό σας από το Youtube.

 2. AppLock Theme - Halloween

  AppLock Theme – Halloween

  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της εποχής, από το να κατεβάσετε ένα τρομακτικό θέμα για το Android σας. Το κινητό σας θα μετατραπεί σε σκηνικό του Halloween, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών, όπως και με τις υπόλοιπές εφαρμογές AppLock Theme.

 3. HalloweenFilter - PhotoGrid

  HalloweenFilter – PhotoGrid

  Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται στους λάτρεις των εφαρμογών φωτογραφίας, που θέλουν να δώσουν μια πνοή Halloween στις φωτογραφίες τους. Το εργαλείο αυτό επεξεργασίας προσφέρει τρομακτικά φίλτρα, ανατριχιαστικά εφέ και απίθανες μεταμορφώσεις στο λεπτό!

 4. Real Horror Stories : GameORE

  Real Horror Stories : GameORE

  Οι πιο τρομακτικές ιστορίες βρίσκονται τώρα στο κινητό ή το tablet σας. Πρόκειται για μια σειρά από αληθινές ιστορίες και ανατριχιαστικούς μύθους, που διαδραματίζονται την ημέρα του Halloween και οι οποίες θα σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας για μέρες!

 5. Scary Sounds HD

  Scary Sounds HD

  Αν το κινητό σας δεν είναι ήδη αρκετά τρομακτικό, η εφαρμογή αυτή θα σας ικανοποιήσει. Πρόκειται για μια σειρά τρομακτικών ήχων και ηχητικών εφέ, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ειδοποιήσεις και ήχους κλήσης ή ακόμη να κάνετε απλή αναπαραγωγή, τρομάζοντας την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις

Θέλετε να δώσετε στο Android σας μια ξεχωριστή εμφάνιση; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαμόρφωσης, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιβάλλον της συσκευής σας με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνία…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας! Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να ε…

WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp
WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp

Αν είστε λάτρεις της εφαρμογής του WhatsApp, ίσως ήδη να έχετε ακουστά την εφαρμογή WhatsApp Plus που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. To WhatsApp Plus είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp, που σας προσφέρει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βελτιώσετ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα πολλά, …

Οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Εφαρμογές για να Προετοιμαστείτε για τις Γιορτές
Οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Εφαρμογές για να Προετοιμαστείτε για τις Γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν κι αν θέλετε να μπείτε στο γιορτινό κλίμα δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android smartphone σας. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για να περάσετε τις γιορτές, καθώς και εφ…